Nationale Week Zonder Vlees

’t ZUSJE DAAGT HAAR GASTEN UIT

UDEN – ’t Zusje Terneuzen doet samen met 26 andere Zusjes van maandag 9 t/m zondag 15 maart a.s. mee aan de Nationale Week Zonder Vlees. ’t Zusje is de enige restaurantformule in Nederland die op zo’n grote schaal een bijzondere uitdaging als deze aangaat. Met de speciale menukaart wil ’t Zusje haar gasten verrassen met de lekkerste gerechtjes zónder vlees of vis. ‘Avondvullend bourgondisch genieten’ wordt tijdens deze speciale week ‘Avondvullend groen genieten.’

Als enige restaurantformule in Nederland
’t Zusje is de enige restaurantformule in Nederland die de uitdaging van Isabel Boerdam (de Hippe Vegetariër) aangaat en meedoet aan de Nationale Week Zonder Vlees. Gasten worden een week lang verrast met gevarieerde combinaties uit de vegetarische keuken. Het is gedurfd en getuigd van lef, dat een tapasrestaurant een week lang vlees en vis van de kaart haalt. Hiermee wil ’t Zusje haar gasten laten ervaren dat je ook heerlijk ‘groen’ kunt genieten.

Gasten verrassen
Gasten verrassen en verwennen, dat is wat ’t Zusje het liefste doet. Dit gaf ’t Zusje des te meer reden om deze bijzondere uitdaging aan te gaan. “Meedoen is een besluit waar goed over nagedacht is”, aldus eigenaar Peter Smits. “We geloven écht dat het kan, dat onze gasten avondvullend bourgondisch groen kunnen genieten zonder dat zij het stukje vlees of vis missen. Dat willen we hen graag laten ervaren. Zoals men dat van ’t Zusje mag verwachten, gaan we dit op een heel eigenzinnige manier doen. Gasten kunnen kiezen uit 40 verschillende gerechtjes op de speciaal voor deze week ontwikkelde menukaart.”

Rondje Groen
“Met onze deelname aan de Nationale Week Zonder Vlees borduren we voort op het succes van het Rondje Groen, een concept dat al enkele jaren vast onderdeel is van de menukaart. Met het Rondje Groen maken onze gasten op een leuke, laagdrempelige manier kennis met de verrassende en veelzijdige vegetarische keuken. Onze tapas zijn echt kleine, complete gerechtjes. Daarmee onderscheiden we ons van anderen.”

9 t/m 15 maart 2020
De Nationale Week Zonder Vlees vindt plaats van 9 t/m 15 maart a.s. Gasten worden bourgondisch groen verrast zoals zij van ’t Zusje gewend zijn. Een tafel reserveren voor ’t Zusje Terneuzen kan telefonisch via 085 902 68 88

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *