Nederlands Kampioen Pitchen Jouri Schoemaker geeft gratis sessie leren pitchen bij Dockwize

VLISSINGEN – Op dinsdag 17 maart heeft Dockwize in Vlissingen Nederlands Kampioen pitchen (2016) Jouri Schoemaker uitgenodigd in de innovatiehub  Zeeland voor een gratis en openbare kennissessie op het gebied van leren pitchen.

Een pitch is een belangrijk hulpmiddel voor ondernemers in een fase van opstarten en groeien, wat ingezet kan worden voor bijvoorbeeld het overtuigen van investeerders en partners om met een idee aan de slag te gaan of een klant te overtuigen tot het gebruiken of aanschaffen van een product of dienst. Tijdens de sessie legt spreker Jouri uit hoe je het best jouw verhaal kunt vertellen aan de hand van zijn eigen ervaring en succesverhaal.

Over Jouri Schoemaker
Voor Jouri Schoemaker, Nederlands Kampioen Pitchen en jong ondernemer, is stap één van elk van zijn ondernemingen: de pitch. Zijn filosofie is om zo vroeg mogelijk een idee te pitchen en feedback te vergaren van vrienden, partners en experts. Een ondernemer of ondernemende werknemer is degene die zijn hoofd boven het maaiveld moet durven uitsteken, om te zorgen dat experts hierop zullen reageren en zij samen het concept de juiste richting kunnen geven. Een goede pitch is hierbij essentieel. Een goede pitch heeft Jouri geholpen met het starten van zijn eigen onderneming ‘Pieter Pot’’.

Aanmelden gratis sessie
De sessie vindt plaats in de PZEM-zaal van Dockwize en start om 13:00 uur. De sessie is gratis, maar aanmelden is verplicht en kan via de website van Dockwize: dockwize.nl/events/kennissessie.

Voorafgaand vindt de wekelijkse netwerklunch plaatst. Deze netwerklunch is eveneens gratis en toegankelijk voor iedereen die openstaat voor netwerken en kennisdelen. Aanmelden voor de lunch kan via het formulier van de kennissessie.

 

Bron: Dockwize

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.