Netwerk: Afsluitende bbq bij Kon-Tiki

Op maandag 17 juni sluiten we gezamenlijk de eerste helft van 2019 af met een bbq bij Kon-Tiki in Dishoek. Samen met Kon-Tiki zorgen we voor een gezellig afsluitend programma met o.a. borrel op het dakterras van Piet Hein, bbq bij Kon-Tiki en ZB Talk met Lieneke de Wolf. Tijd voor de zomer! 

De avond is gratis te bezoeken voor ZB-leden. Introducees zijn ook van harte welkom. Voor €49,50 kun je jezelf inschrijven en krijg je een complete netwerkavond met een uitgebreide maaltijd en onbeperkt consumpties.

Eventpartners Kon-Tiki & Piet Hein

Gelegen op het zonnigste Zuidstrand tussen Vlissingen en Dishoek is Kon-Tiki de beste plek bij uitstek!! De ligging is ideaal voor een dagje op het strand waarbij wij u graag voorzien van een verfrissend drankje en een heerlijke maaltijd. Kon-Tiki biedt u een scala aan mogelijkheden, waarbij onze gastvrijheid en service voorop staat. Een bruiloft, barbecue, borrel, vergadering, brainstormsessie, familiefeest, babyborrel, jubileum, bedrijfsfeest of verjaardag, u kunt alles organiseren. Wij hopen u van harte te mogen ontvangen in onze beachclub!

Strandpaviljoen Piet Hein heeft een sfeervolle inrichting en een prachtig dakterras.
Wij zijn het hele jaar door geopend en op onze menukaart heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende lunchgerechten, hapjes voor bij de borrel of geniet van een a la carte diner. Op het dakterras en in de aparte serre kunnen gezelschappen terecht voor het organiseren van een o.a. een barbecue, borrel, jubileum, diner, feestavond of verjaardag.

We starten ons programma met een borrel op het dakterras van Piet Hein en zullen hierna verplaatsen naar Kon-Tiki voor een uitgebreide barbecue.

Programma

17:30 Welkomstborrel op dakterras Piet Hein
18:00 Welkomstwoord door Cees Caljouw
18:15 Vertrek naar Kon-Tiki voor een barbecue
19:30 Einde barbecue
19:30  ZB Talk:
Lieneke de Wolf, Daphne Verhagen & Jan Willem Boone
20:25 Jim Goedhart over het jubileum van de Zeeuwse vacaturebank
20:30 ZB Pitch: deel jouw kennis in slechts 30 seconden!
20:45 Netwerkborrel met drankje & diverse hapjes
21:30 Einde programma

ZB Talk: Lieneke de Wolf - eigenaar Get a Grip

Hoe sterk is jouw werkgeversmerk?

De economie draait op volle toeren, het aantal vacatures is groot. Het vinden én binden van de juiste medewerkers is best lastig. Een krachtig werkgeversmerk kan daarbij helpen. Het valt op, spreekt aan en werkt als een magneet. Zorg dus dat je tijd en energie besteedt aan employer branding – en blijf de concurrentie een stap voor. Trotse, betrokken en gemotiveerde medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van jouw organisatie. Maar employer branding is een containerbegrip en omvat veel. Wat houdt het in en waar moet je beginnen? Lieneke de Wolf van Get a Grip neemt je in ca. 20 minuten mee in een introductie op employer branding en geeft je praktische ideeën, inspiratie en tips, o.a. hoe je social media kunt inzetten voor jouw werkgeversmerk.

Daphne Verhagen en Jan Willem Boone zullen vervolgens namens Rootzz Zeeuws-Vlaanderen hun visie op de Zeeuwse arbeidsmarkt geven.

Nieuw: ZB Pitch

Inmiddels lopen er ruim 250 leden rond bij Zeeland Business uit allerlei branches en diverse groottes bedrijven. Van de grootste multinationals tot de zelfstandig ondernemer. Als deze leden beschikken over een schat aan informatie en kennis, die we graag eens gaan in zetten tijdens deze netwerkbijeenkomst!

Na ZB Talk gooit onze avondvoorzitter Anandi de Catchbox naar diegene die zijn/haar kennis wil delen in 30 seconden wil delen. De teller op het scherm gaat lopen en na 30 seconden is onze kennis weer verder verrijkt. Wil jij jezelf wel pitchen voor het netwerk? Zorg dan dat je kort en bondig in 30 seconden kunt vertellen voor welk bedrijf je werkt, of welk bedrijf je bezet, welk product/dienst je levert en waarom dit interessant is voor het netwerk.

Ken jij de catchbox al? Tijdens het interactieve programma maken we gebruik van een microfoon waarmee je kunt gooien!

Locatie

Aanvang bij Piet Hein
Programma bij Kon-Tiki

De strandtenten liggen naast elkaar en zijn gelegen op het strand tussen Vlissingen en Dishoek bij de opgang bij Hotel Westduin. Voor navigatiesystemen of routeplanners gebruik het adres: Westduin 1, 4371 PE Dishoek.

Klik hier voor een routebeschrijving.

Aanmelden

Aanmeldingen

Benieuwd wie je tegen kunt komen deze avond? Bekijk hier een actuele status van alle aanmeldingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.