Netwerk: Afsluitende bbq bij Kon-Tiki

Op maandag 17 juni sluiten we gezamenlijk de eerste helft van 2019 af met een bbq bij Kon-Tiki in Dishoek. Samen met Kon-Tiki zorgen we voor een gezellig afsluitend programma met o.a. borrel op het dakterras van Piet Hein, bbq bij Kon-Tiki en een interessante spreker. Tijd voor de zomer! 

De avond is gratis te bezoeken voor ZB-leden. Introducees zijn ook van harte welkom. Voor €49,50 kun je jezelf inschrijven en krijg je een complete netwerkavond met een uitgebreide maaltijd en onbeperkt consumpties.

Eventpartners Kon-Tiki & Piet Hein

Eventpartners Kon-Tiki & Piet Hein

Gelegen op het zonnigste Zuidstrand tussen Vlissingen en Dishoek is Kon-Tiki de beste plek bij uitstek!! De ligging is ideaal voor een dagje op het strand waarbij wij u graag voorzien van een verfrissend drankje en een heerlijke maaltijd. Kon-Tiki biedt u een scala aan mogelijkheden, waarbij onze gastvrijheid en service voorop staat. Een bruiloft, barbecue, borrel, vergadering, brainstormsessie, familiefeest, babyborrel, jubileum, bedrijfsfeest of verjaardag, u kunt alles organiseren. Wij hopen u van harte te mogen ontvangen in onze beachclub!

Strandpaviljoen Piet Hein heeft een sfeervolle inrichting en een prachtig dakterras.
Wij zijn het hele jaar door geopend en op onze menukaart heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende lunchgerechten, hapjes voor bij de borrel of geniet van een a la carte diner. Op het dakterras en in de aparte serre kunnen gezelschappen terecht voor het organiseren van een o.a. een barbecue, borrel, jubileum, diner, feestavond of verjaardag.

We starten ons programma met een borrel op het dakterras van Piet Hein en zullen hierna verplaatsen naar Kon-Tiki voor een uitgebreide barbecue.

Programma

Programma

Let op: het programma is nog niet definitief. 

17:30 Welkomstborrel op dakterras Piet Hein
18:00 Welkomstwoord door Cees Caljouw
18:15 Vertrek naar Kon-Tiki voor een barbecue
19:30 Einde barbecue
19:30 ZB Talk: Spreker ZB
20:00 Interactief programma met de catchbox
20:30 Vrij netwerken
Borrelen en hapjes
20.45 nnb
22:00 Einde programma

Ken jij de catchbox al? Tijdens het interactieve programma maken we gebruik van een microfoon waarmee je kunt gooien!

Locatie

Locatie

Aanvang bij Piet Hein
Programma bij Kon-Tiki

De strandtenten liggen naast elkaar en zijn gelegen op het strand tussen Vlissingen en Dishoek bij de opgang bij Hotel Westduin. Voor navigatiesystemen of routeplanners gebruik het adres: Westduin 1, 4371 PE Dishoek.

Klik hier voor een routebeschrijving.

Aanmelden

Aanmelden

Aanmeldingen

Aanmeldingen

Benieuwd wie je tegen kunt komen deze avond? Bekijk hier een actuele status van alle aanmeldingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *