Netwerk: DOW & CineCity Terneuzen

Maandag 25 februari zijn we uitgenodigd om met ons netwerk naar de communicatieboerderij van DOW te komen. Hier worden we ontvangen door Erik van Oosten, Director Public Affairs Dow Benelux France, UK and Nordic bij The Dow Chemical Company. Na een presentatie over DOW, stappen we in een bus en krijgen we een rondleiding op de site (beperkt plek, vol=vol). Na de rondleiding hervatten we het avondprogramma bij CineCity Terneuzen. Hier zullen we de highlights van de menukaart van CineCity proeven, waarna we gaan netwerken met de applicatie MeetMatch. Verder komt in ZB Talk de aanstaande Brexit aan bod. Wat heeft de Brexit voor invloed op jouw bedrijf? 

De avond is gratis te bezoeken voor ZB-leden. Introducees zijn ook van harte welkom. Voor €59.95 kun je jezelf inschrijven en krijg je een complete netwerkavond met een uitgebreide maaltijd en onbeperkt consumpties. Dit bedrag wordt gerestitueerd wanneer je lid wordt van het ZB netwerk.

Locatie

Middagprogramma:

Dow Benelux BV
Herbert H. Dowweg 2
4542 NM Hoek
(voor conferentiecentrum De Boerderij volg havennummer 485)

Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Avondprogramma:

CineCity Terneuzen
Nieuwstraat 41
4531 CV Terneuzen

Aan de Scheldeboulevard 1, naast CineCity Terneuzen, bevindt zich de parkeergarage Theaterplein. Het tarief voor deze parkeergarage is €1,40 per uur en de garage is 24 uur per dag geopend. Bovendien kunt u bovenaan de Scheldeboulevard, naast Brasserie Westbeer, parkeren. Deze parkeerplaats is geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 voor €1,20 per uur en na 18:00 is het hier gratis parkeren. Tevens kunt u parkeren op de parkeerplaats aan de Binnenvaartweg. Deze parkeerplaats is van 09:00 tot 24:00 toegankelijk, en kost €1,20 per uur. 

Programma

Middagprogramma (vol=vol)
Let op: wanneer je mee gaat met het programma ben je verplicht geldige legitimatie bij je te hebben. Bij je aanmelding kun je aangeven of je mee wilt met het voorprogramma, je deelname is pas definitief na bevestiging vanuit Zeeland Business. 

15:00 Inloop en ontvangst Dow boerderij (met koffie & thee)
15:15 Welkom en presentatie over Dow
15:45 Rondrit over de site per bus
16:30 Afsluiting met drankje op de Dow boerderij
17:00 Einde bezoek Dow

Avondprogramma

17:30 Inloop CineCity
18:00 Opening met Marc Volleman en CineCity
18:15 Buffet met proeverijen menukaart Cinecity

O.a. met spare-ribs, zalm, biefstuk, saté & mini-cinecafeburgers
met frietjes, salades en sausjes

20:00 ZB Talk over de aanstaande Brexit
20:30 Netwerken met unieke MeetMatch tool*

MeetMatch is een tool waarbij mensen op basis van hun online profiel of via vooraf opgegeven informatie aan elkaar worden gekoppeld. MeetMatch maakt netwerken spannend en succesvol. Meld je alvast aan voor deze avond via deze link.

ZB Talk: Brexit

Brexit is een “once-in-a-lifetime” ervaring. Wat moet er gedaan worden om het risico en de impact van de Brexit voor uw bedrijf en personeel te verminderen? Er is geen routekaart of handleiding beschikbaar om uw bedrijf en personeel te begeleiden en ondersteunen in de Brexit-transitie. Brexit vereist dus brede expertise!

Om u in staat te stellen gefocust te blijven op een zoveel mogelijk ongestoorde bedrijfsvoering, klanttevredenheid en rendement, komt er veel kijken. De impact van Brexit raakt uw bedrijfsvoering op vele facetten. Goede voorbereiding en het begrijpen van de dynamiek in de Engelse politiek, voorkomt te veel afwachten en grote verrassingen. Goed en onverbloemd inzicht maakt dat u als ondernemer weet welke maatregelen u moet of kunt nemen.

Nicodem & Company is een netwerk van doorgewinterde professionals met meer dan 35 jaar diepgaande Nederlandse en internationale kennis en expertise. Ons team is goed gepositioneerd om internationale organisaties te helpen bij het migreren van de risico’s en uitdagingen van Brexit.

Voor meer informatie, bezoek onze website https://www.nicodem.eu/en/brexit

Deze ZB Talk wordt verzorgd door Raimond Nicodem & Eline van den Berg van Nicodem & Company.

Aanmelden

Aanmelden is gratis voor leden van het ZB Netwerk. Niet-leden kunnen éénmalig voor een gereduceerd tarief van €59,95 exclusief BTW deelnemen aan de volledige netwerkavond inclusief consumpties en maaltijd.

Aanmeldingen

Benieuwd wie je tegen kunt komen deze avond? Bekijk hier een actuele status van alle aanmeldingen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.