Netwerk: TMC Wonen Goes

Op dinsdag 14 mei brengen we een bedrijvenbezoek bij TMC Wonen in Goes. Niet alleen is het netwerken bij deze inspirerende woonwinkel in Goes al het bezoeken waard, TMC is ook nog eens uitgeroepen tot Zeeuws Familiebedrijf van 2018. Samen met de winnaars blikken we terug op het winnen van deze award en kijken we naar de ontwikkelingen van deze award. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een rondleiding bij TMC en gaan we gezellig netwerken tussen het inspirerende woonassortiment van TMC.

Locatie's

Voorprogramma deel 1
TMC Logistiek & TMC Project
Scottweg 14
4462 GS Goes

TMC Logistiek is het distributiecentrum.
Heb je altijd al willen zien hoe een bedrijf als TMC Wonen zijn goederen opslaat? Wat hun achterliggende gedachte is en hoe zij er mee omgaan? Kom dan naar Scottweg 14!

TMC Project houdt zich vooral bezig met het inrichten van bijvoorbeeld bedrijven, recreatie en scholen. Een heel project waar veel bij komt kijken!
Dit wordt graag toegelicht tijdens het voorprogramma.
De eerste indruk ontstaat bij binnenkomst. Als die goed is, is de basis gelegd. En dat is letterlijk en figuurlijk de kracht van TMC Project.

Voorprogramma deel 2
We gaan je deze avond laten zien hoe gaaf Experience Marketing is en inspireren we je hoe je dit kunt toepassen in je eigen bedrijf. TMC laat zien dat je door middel van een 3D tekening op groot scherm zelf kunt rondkijken in de tekening door gebruik te maken van een VR-bril.
TMC Wonen
Marconistraat 13
4461 HH Goes

   

Avondprogramma
TMC WoonWens (gebouw naast TMC Wonen)
Marconistraat 15A
4461 HH Goes

Programma

Deelname aan het programma is mogelijk vanaf 16.30 uur waarbij je van het voorprogramma zowel deel 1 als deel 2 bezoekt, vanaf 17.15 waarbij je enkel deel 2 bezoekt of na het voorprogramma rechtstreeks voor het hoofdprogramma vanaf 18.00 uur.

16:30 – 17.00    Optioneel voorprogramma deel 1: Rondleiding TMC Project en TMC Logistiek (Scottweg 14)

17:15 – 18.00    Optioneel voorprogramma deel 2: Rondleiding TMC Beide showrooms (Marconistraat 13)

17.30 – 18.00    Inloop TMC

18:00 – 19.15    Diner plus netwerken

19.15 – 20.00    ZB Talk plenair over verschillende onderwerpen

20.00 – 22.00    Netwerken

22.00                   Einde programma

 

TMC heeft in Goes diverse vestigingen, ieder met een eigen doel, achtergrond en sfeer. Je kunt zelf kiezen of je mee wilt als we een kijkje in de keuken gaan nemen van deze vestigingen, en je kunt kiezen of je vanaf half 5 meedoet en ontdekt wat er achter de schermen van TMC Woonwinkels gebeurd of dat je om kwart over 5 aansluit om de ondernemers achter TMC te horen uitleggen waarom zij in Goes twee verschillende showrooms hebben en hoe deze van elkaar verschillen. Geef je voorkeur aan in het aanmeldformulier.

Hoofdspreker

Experience marketing

Dick Nieuwenhuis is managing Director bij Muntz communicatie in Amersfoort. Hij hielp achter de schermen mee aan het succes van TMC.
Uitgangspunt van Experience Marketing is dat je iemand jouw ‘product’ laat proberen en dat die vervolgens zijn of haar enthousiasme
hierover aan anderen gaat vertellen. Dan hoef je zelf nog nauwelijks reclame te maken. Zeker als die gebruikers het op Social Media gaan
delen.
Maar kan dit met met alle producten? Hoe bepaal je een strategie? Als expert op dit gebied deelt Dick Nieuwenhuis op 14 mei zijn ervaringen graag met ons, soms wat te bescheiden, Zeeuwen.

ZB Talk

Kick off Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award 2019. Met aan tafel…:

Bedrijf Spreker
TMC
Baker Tilly Marcel Klootwijk
Rabobank John Hagers/ Thérèse Bond
Adriaanse van der Weel Advocaten Verena Jongepier

Vervolgens zal er een expert op het gebied van Experience Marketing aan het woord zijn.

TMC Wonen

Je gaat naar TMC Wonen voor Vloeren, Raambekleding, Wandbekleding, Meubels en Slapen. Productkennis, een breed assortiment en de nieuwste trends op het gebied van wonen worden door onze adviseurs gecombineerd tot een persoonlijk en deskundig advies. Zo maken we met onze verregaande service het wonen leuker. En dat doen we graag! We hechten veel belang aan een goede werksfeer. Één waarin je je prettig voelt en waardoor je het beste tot je recht komt. Hiërarchiek is niet aan de orde, als team zorgen we ervoor dat het geregeld wordt. Directeur, stoffeerder en verkoopadviseur: samen gaan we voor een tevreden klant. Jaarlijks wordt een personeelstevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Daarnaast leiden we onze mensen zelf op en werken daarbij regelmatig samen met vluchtelingenpartijen en vergelijkbare instanties.

Bekijk de website van TMC Wonen.

Impressie van TMC Wonen

Impressie uitreiking ZFVHJ 2018

Aanmelden

De avond is gratis te bezoeken voor ZB-leden. Introducees zijn ook van harte welkom. Voor €49,50 (excl. BTW) kun je jezelf inschrijven en krijg je een complete netwerkavond met een uitgebreide maaltijd en onbeperkt consumpties.

Aanmeldingen

Benieuwd wie er allemaal aanwezig zijn? Klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.