Netwerk Zeeland Business vernieuwd!

Vanaf januari 2018 voert Zeeland Business een hoop veranderingen door wat betreft haar netwerk. Het netwerk bestaat 5 jaar en is uitgegroeid tot één van de grootst overkoepelende netwerken van Zeeland. Een netwerkavond is de afgelopen jaren gegroeid naar een totaalconcept waarin we elkaar ontmoeten in ongedwongen sfeer, nieuwe contacten leggen en kennis en inspiratie opdoen. Wat gaat er bijvoorbeeld veranderen? We stappen over naar all-in tarieven, plannen meer bedrijfsbezoeken in voorafgaand aan een netwerkavond en bieden onze leden meer voordelen! 

In vijf jaar tijd is er veel veranderd! Het netwerkprogramma is kwalitatief gegroeid doordat we van één centrale coördinator naar meerdere netwerkexperts zijn gegaan, met ieder een eigen aanpak binnen het netwerkprogramma. De afgelopen jaren hebben wij ook vele mooie locaties mogen aandoen zoals Katoen Goes, Landgoed Twistvliet, Industrieel Museum Zeeland, De Oesterij, Het Arendsslot en Landgoed Moermond. We ontmoetten elkaar zowel binnen als buiten, bijvoorbeeld op een boottocht via Rederij Denick en in de tuinen van de Bunder. Het reguliere inspiratieprogramma is verder gegroeid met bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken zoals bij Prins & Dingemanse en Sligro Vlissingen of leuke activiteiten zoals het bekijken van een film of een ontspannende wandeling of fietstocht. De catering groeide van een standaard aanbod naar culinaire hoogstandjes in buffetvorm of meerdere gangen menu’s. Dit jaar hebben we op onze vernieuwde website een digitaal online ledensysteem gelanceerd met foto’s, zoekfunctie en bedrijfsomschrijving per netwerklid.

In 2018 staan er weer veel mooie netwerkavonden gepland. Wat dacht u van onze nieuwjaarsbijeenkomst bij Sligro Goes, netwerkbijeenkomst bij Bax Music in Goes en rondleidingen bij Saman Groep en Damen Ship Repair. We breiden het programma verder uit met zoekvraagmogelijkheden en zetten iedere maand een netwerklid in het zonnetje door hem/haar te benoemen als netwerklid van de maand. Verder krijgen leden korting op andere business events en wordt de samenwerking tussen leden vergroot met member-2-member acties.

Ook deel uitmaken van dit inspirerende netwerk? Kijk voor alle mogelijkheden hier.

Het ZB ondernemersnetwerk is een van de grootste Zeeuws overschrijdende netwerken van Zeeland. Het netwerk bestaat uit 200+ vaste leden en ieder event wordt gemiddeld door 100 ondernemers bezocht.  Daarnaast ontvangt het netwerk bij iedere netwerkbijeenkomst een groot aantal introducés, waardoor je iedere avond weer nieuwe personen ontmoet. Het netwerk komt acht keer per jaar bij elkaar.

Foto: Marijana Pajovic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *