Aankomende events

Het ZB ondernemersnetwerk is een van de grootste Zeeuws overschrijdende netwerken van Zeeland.  Het netwerk bestaat uit bijna 250 vaste leden en ieder event wordt gemiddeld door 100 ondernemers bezocht.  Daarnaast ontvangt het netwerk bij iedere netwerkbijeenkomst een groot aantal introducés, waardoor je iedere avond weer nieuwe personen ontmoet.

Het netwerk komt 8 keer per jaar bijeen op wisselende locaties in Zeeland. Dit is één van de unieke eigenschappen van het netwerk: naast het opdoen van (nieuwe) contacten, inspireert het netwerk met verrassende locaties.

De Zeeland Business netwerkavonden bieden steevast een aantrekkelijke combinatie van inspiratie, informatie en natuurlijk sfeer. Want zakendoen, mag ook gezellig zijn. Iedere netwerkavond start met een maaltijd. Dit klinkt eenvoudiger dan het is. Onze gastheren en – vrouwen zetten vanzelfsprekend hun beste beentje voor en verrassen u met culinaire hoogstandjes, rijke buffetten of smaakvolle walking diners. Bij iedere netwerkavond zijn enkele aansprekende gastsprekers aanwezig. Mannen en vrouwen uit de praktijk die vertellen over hun ervaringen, hun plannen of ambities.

Ons netwerk wordt door onze leden omschreven als professioneel, toegankelijk, informeel en sfeervol. U kunt het eerste evenement bijwonen voor een bijdrage van €59,95,- (regulier €89,-) om zo de sfeer van ons netwerk te proeven. Daarna kunt u beslissen om lid te worden. Aanmelden voor een van onze evenementen kan via onderstaand overzicht. Wilt u meer weten over een lidmaatschap op Zeeland Business, klik dan hier.

2019

ZBN-5 Maandag 17 juni

Kon-Tiki Beach

Aanmelden

ZBN-6 Dinsdag 3 september

NZF Abdij met Davina Michelle

Aanmelden

ZBN-7 Donderdag 24 oktober

 

 

ZBN-8 Maandag 9 december