Aankomende events

Het ZB ondernemersnetwerk is een van de grootste Zeeuws overschrijdende netwerken van Zeeland. Het netwerk bestaat uit meer dan 260 vaste leden en ieder event wordt gemiddeld door 120 ondernemers bezocht.  Daarnaast ontvangt het netwerk bij iedere netwerkbijeenkomst een groot aantal introducés, waardoor je iedere avond weer nieuwe personen ontmoet. 

 • Per maart 2020 geldt onderstaande (i.v.m. het coronavirus):
  Door de maatregelen die er genomen zijn door de coronacrisis spreek je bijna niemand meer. Jammer, want je wilt zo graag contacten op doen, sparren over deze tijd en “gewoon” even met iemand anders praten dan je man of vrouw.
  Dat snappen wij en daarom organiseren wij twee extra online netwerkevents, waarbij je puur alleen netwerkt met anderen. (voor een introducee zijn de kosten hiervan: €17,50 excl. BTW. Voor een fysiek evenement met catering zijn de kosten: €49,50)
 • Per 1 juli is het weer toegestaan om fysieke evenementen te organiseren (tot 100 man). Om deze reden hebben wij ons netwerkprogramma weer aangepast om vanaf juli weer netwerkbijeenkomsten aan te bieden met gepaste voorzorgsmaatregelen.
 • Per januari 2021 geldt het “normale” programma weer met 8 fysieke netwerkbijeenkomsten:
  De ZB netwerkavonden bieden steevast een aantrekkelijke combinatie van inspiratie, informatie en natuurlijk sfeer. Want zakendoen, mag ook gezellig zijn. Je kunt in ieder geval altijd rekenen op culinaire hoogstandjes, inspirerende sprekers op een verrassende locatie. We komen acht keer per jaar bij elkaar op verrassende locaties in Zeeland!

  Ons netwerk wordt door onze leden omschreven als professioneel, toegankelijk, informeel, verrassend en sfeervol. U kunt het eerste evenement bijwonen voor een bijdrage van €49,50,- exl. BTW (regulier €89,-) om zo de sfeer van ons netwerk te proeven. Daarna kunt u beslissen om lid te worden. Het is dus maar eenmalig mogelijk om van dit introductietarief gebruik te maken!

  Aanmelden voor een van onze evenementen kan via onderstaand overzicht. Wilt u meer weten over een lidmaatschap op Zeeland Business, klik dan hier.

Online bijeenkomst: netwerk only

Online bijeenkomst: netwerk only

28 mei 2020

Locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

2 juli 2020

H2Groen

H2Groen

1 september 2020

Next-Gen event

Next-Gen event

17 september 2020

Online bijeenkomst: netwerk only

Online bijeenkomst: netwerk only

5 oktober 2020

Your Surprise

Your Surprise

9 november 2020

Traas

Traas

3 december 2020

Aerolin Midden-Zeeland

Aerolin Midden-Zeeland

datum nog onbekend

Wilthagen B.V.

Wilthagen B.V.

Datum nog onbekend