Aankomende events

Het ZB ondernemersnetwerk is een van de grootste Zeeuws overschrijdende netwerken van Zeeland.  Het netwerk bestaat uit 200+ vaste leden en ieder event wordt gemiddeld door 100 ondernemers bezocht.  Daarnaast ontvangt het netwerk bij iedere netwerkbijeenkomst een groot aantal introducés, waardoor je iedere avond weer nieuwe personen ontmoet.

Het netwerk komt 8 keer per jaar bijeen op wisselende locaties in Zeeland. Dit is één van de unieke eigenschappen van het netwerk: naast het opdoen van (nieuwe) contacten, inspireert het netwerk met verrassende locaties.

De Zeeland Business netwerkavonden bieden steevast een aantrekkelijke combinatie van inspiratie, informatie en natuurlijk sfeer. Want zakendoen, mag ook gezellig zijn. Iedere netwerkavond start met een maaltijd. Dit klinkt eenvoudiger dan het is. Onze gastheren en – vrouwen zetten vanzelfsprekend hun beste beentje voor en verrassen u met culinaire hoogstandjes, rijke buffetten of smaakvolle walking diners. Bij iedere netwerkavond zijn enkele aansprekende gastsprekers aanwezig. Mannen en vrouwen uit de praktijk die vertellen over hun ervaringen, hun plannen of ambities.

Ons netwerk wordt door onze leden omschreven als professioneel, toegankelijk, informeel en sfeervol. U kunt het eerste evenement bijwonen voor een bijdrage van €47,50,- (regulier €85,-) om zo de sfeer van ons netwerk te proeven. Daarna kunt u beslissen om lid te worden en wordt de €47,50 gerestitueerd. Aanmelden voor een van onze evenementen kan via onderstaand overzicht. Wilt u meer weten over een lidmaatschap op Zeeland Business, klik dan hier.

2019

ZBN-1 Donderdag 24 januari Nieuwjaarsbijeenkomst
ZBN-2 Maandag 25 februari Dow Benelux
ZBN-3 Maandag 18 maart Oostkerk Middelburg
ZBN-4 Maandag 13 mei
ZBN-5 Donderdag 27 juni
ZBN-6 Maandag 9 september
ZBN-7 Donderdag 24 oktober
ZBN-8 Maandag 9 december