Aankomende events

Het ZB ondernemersnetwerk is een van de grootste Zeeuws overschrijdende netwerken van Zeeland. Het netwerk bestaat uit meer dan 260 vaste leden en ieder event wordt gemiddeld door 120 ondernemers bezocht.  Daarnaast ontvangt het netwerk bij iedere netwerkbijeenkomst een groot aantal introducés, waardoor je iedere avond weer nieuwe personen ontmoet. We komen acht keer per jaar bij elkaar op verrassende locaties in Zeeland! 

De ZB netwerkavonden bieden steevast een aantrekkelijke combinatie van inspiratie, informatie en natuurlijk sfeer. Want zakendoen, mag ook gezellig zijn. Je kunt in ieder geval altijd rekenen op culinaire hoogstandjes, inspirerende sprekers op een verrassende locatie. 

Ons netwerk wordt door onze leden omschreven als professioneel, toegankelijk, informeel, verrassend en sfeervol. U kunt het eerste evenement bijwonen voor een bijdrage van €49,50,- exl. BTW (regulier €89,-) om zo de sfeer van ons netwerk te proeven. Daarna kunt u beslissen om lid te worden. Het is dus maar eenmalig mogelijk om van dit introductietarief gebruik te maken! 

Aanmelden voor een van onze evenementen kan via onderstaand overzicht. Wilt u meer weten over een lidmaatschap op Zeeland Business, klik dan hier.

Aerolin Midden-Zeeland

Aerolin Midden-Zeeland

14 mei 2020

Traas

Traas

8 juni 2020

Wilthagen B.V.

Wilthagen B.V.

2 juli 2020

Your Surprise

Your Surprise

3 september 2020

H2Groen

H2Groen

8 oktober 2020

Volgt snel!

Volgt snel!

10 december 2020