Onze leden

Onze leden zijn ondernemers, managers, directeuren en beleidsbepalers die veelal werkzaam zijn in Zuidwest Nederland maar ook daarbuiten. Zij zien de meerwaarde van het ‘Effectief Netwerken’ zoals ZB Netwerk dit voor ogen heeft. Op dit moment hebben wij meer dan 260 leden. Hieronder kunt u een overzicht terugvinden van onze leden met bedrijfsomschrijving.

Arnold van Damme

Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders
Arnold van Damme

Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders

Onze kennis is gestoeld op ruim een halve eeuw ervaring. Wij staan voor ambtshandelingen van hoge kwaliteit, onafhankelijkheid bij de uitvoering van beslag- en executiemaatregelen, daadkracht, menselijkheid en betrouwbaarheid.

Snelle en efficiënte dienstverlening, dat is wat u van ons kunt verwachten.

Gevestigd in Terneuzen en Tilburg. Graag tot uw dienst in de regio's Zeeland en Midden- en West Brabant.

Ambra Luchino

Zeeland Business
Ambra Luchino

Zeeland Business

Zeeland Business boeit, bindt en verbindt ondernemers.
We staan midden in de Zeeuwse samenleving en komen tot in de haarvaten van regionale ondernemerslandschap. Het netwerk dat hierdoor ontstaat, zetten we in om starters, ervaren ondernemers en iedereen die hen van dienst is met elkaar te verbinden. We beschikken hiervoor over een breed scala aan mogelijkheden. We hebben een

Walter Paridean

Zeeuwse Verwarmings Unie
Walter Paridean

Zeeuwse Verwarmings Unie

Wim van Putten

Autobedrijf van Putten
Wim van Putten

Autobedrijf van Putten

Autobedrijf van Putten is al meer dan 60 jaar een begrip in Zeeland. Met vestigingen in Terneuzen, Hulst, Goes en Vlissingen zijn wij de dealer van Ford en Isuzu in Zeeland. U vindt bij ons de allernieuwste modellen Ford en interessante occasions. Peter en Wim van Putten hechten veel waarde aan de vaste kernwaarden binnen dit sterke familiebedrijf; gemoedelijk, transparant en vakkundig. Ook onze medewerkers staan dagelijks op deze manier voor u klaar.

Erna Bakker

d'is Balans
Erna Bakker

d'is Balans

Als Stresscounselor en Vitaliteit- & Leefstijlcoach begeleid ik mensen ter voorkoming van burn-out of ziekteverzuim door stress. Denk daarbij aan mensen die last hebben van werkdruk of privé een spannende tijd doormaken. Vaak is ook een frequent kortdurend ziekteverzuim een indicatie dat er iets niet helemaal lekker zit.

Ieder bedrijf is erbij gebaat om langdurige uitval of disfunctioneren te voorkomen. Kiezen voor d’isBalans is interessant omdat ik werk met een methodiek die weliswaar intensief maar ook kort is. In één week komt de medewerker tot de oplossingen en antwoorden die hij/zij zoekt.

Toon de Jong

Mens & Meer
Toon de Jong

Mens & Meer

Wij zijn Mens & Meer de regionale specialist voor het detacheren van chauffeurs.

Daarnaast bieden wij potentiële chauffeurs een scholingstraject op maat aan, dit geheel kosteloos! de gehele C + E opleiding wordt verzorgt door onze partner Hoogesteger rijopleidingen.

Zeker momenteel in een tijd waarin de vergrijzing onder met name de beroepschauffeurs in alle hevigheid doorzet, is intensief samenwerken tussen Mens & Meer als opleider / detacheerder van chauffeurs en anderzijds de transportsector van groot belang.
Met het aloude idee ”we zien het wel als het zover is” komt u wellicht dit keer te laat !

Carola Meijs

Trainee informatiespecialist
Carola Meijs

Trainee informatiespecialist

Mijn naam is Carola Meijs en ik ben sinds september 2019 de nieuwe trainee informatiespecialist bij de Gemeente Sluis, via Zeeland Business WrX!. Mijn taken bestaan uit het beheren van de inkomende- en uitgaande post en het oppakken van projecten gerelateerd aan informatiebeheer. Daarnaast zal ik binnen Zeeland Business actief mijn bijdrage leveren tijdens evenementen.

Carlien Willemsen-Becu

GET YOUR KICK!
Carlien Willemsen-Becu

GET YOUR KICK!

Stap op, ga mee en ontdek het mooie Zeeuws-Vlaanderen per kickbike step, mountainbike, te voet of met de kano. Ideaal voor team- en personeelsuitjes, maar ook voor een frisse vergaderbreak.

Arrangementen & Verhuur Uitvalsbasis is onze boerderij tussen Schoondijke en Breskens. Liever starten vanaf een andere locatie? Ook dat kan. Daag ons uit, we houden van avontuur!

Amber Liesting

The Work Zone
Amber Liesting

The Work Zone

The Work Zone is het stagebureau en het uitzendbureau van HZ University of Applied Sciences. Wij helpen organisaties graag bij het vinden van de juiste werknemer of stagiair. Hierbij maken wij  gebruik van een ruime database die bestaat uit Young Professionals met voornamelijk nul tot vijf jaar werkervaring en ons stagesysteem OnStage. Het merendeel van onze database bestaat uit studenten en afgestudeerden van HZ University of Applied Sciences. Daarnaast heeft The Work Zone ook kandidaten op mbo- en universitair niveau in het bestand.

Wij kennen de studenten en afgestudeerden persoonlijk, zitten in een ideale positie om onderwijs en het bedrijfsleven op

Kirsten Kaho

Rederij Denick
Kirsten Kaho

Rederij Denick

Jasja de Bree

Weststrate
Jasja de Bree

Weststrate

Sinds 1934 levert Weststrate de veelzijdige specialist verpakkingen, kantoorartikelen, kantoorinrichting en facilitaire producten. De afzetmarkt heeft zich uitgebreid tot bedrijven, overheden en instellingen in heel Nederland en Vlaanderen. Weststrate staat voor Zeeuwse nuchterheid gecombineerd met lef, innovatief en creatief ondernemerschap.

https://weststrate.nl/

Eline de Bruijckere

AB Werkt
Eline de Bruijckere

AB Werkt

AB Werkt is leverancier van full-service personeelsdiensten in de regio’s Zeeland, Brabant en Limburg. Wij bemiddelen personeel in sectoren als agro, food, groen, infra en techniek. Ook voor HR-advies, payrolling en outplacement trajecten kunt u bij AB Werkt terecht.

Mark van Eenennaam

't Zusje
Mark van Eenennaam

't Zusje

Heerlijk ongedwongen en avondvullend bourgondisch genieten voor een vast bedrag van €29,80. Dat is een avond bij ’t Zusje. Gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer en genieten van onze kleine gerechtjes, die je de hele avond kunt bestellen. Bij ’t Zusje ben je thuis. We bieden je een avond uit, zoals wij die zelf ook graag zien.

Lieneke de Wolf

Get a Grip
Lieneke de Wolf

Get a Grip

Wil jij écht resultaat halen uit je online marketing? Van online strategie tot uitvoering en beheer van social media, website, advertising en meer: wij zorgen voor inzicht, aanpak en online groei.
Meer zichtbaarheid, naamsbekendheid en leads – zowel voor sales als voor nieuw personeel. We werken voor bedrijven in heel Zeeland en West-Brabant, zowel voor B2B als B2C. Liever zelf aan de slag? We verzorgen o.a trainingen voor LinkedIn, Instagram en nog veel meer!

 

Rens Kesteloo

Kedu Polymers Industries B.V.
Rens Kesteloo

Kedu Polymers Industries B.V.

levert technische thermoplastische kunststoffen aan de kunststofverwerkende Industrie. Door nauwe samenwerking met onze toeleveranciers en u als klant leveren wij uitstekende kwaliteit die toegespitst is op uw product en productie. Voor speciale ontwikkelingen op het gebied van hygiëne leveren wij antibacteriële additieven die we in vrijwel elke kunststof kunnen toevoegen.

Cindy Cats

Dockwize
Cindy Cats

Dockwize

Onze organisatie bestaat uit een team van enthousiaste professionals. Naast het kernteam, zijn medewerkers van HZ University of Applied Sciences en NV Economische Impuls Zeeland werkzaam voor de organisatie. Samen vormen we een netwerkorganisatie, van waaruit ondernemers, studenten en bedrijven worden bijgestaan op het gebied van innovatie, groei en ondernemerschap.

Simone Sorgdrager

UWV Werkbedrijf Zeeland
Simone Sorgdrager

UWV Werkbedrijf Zeeland

Ad den Dekker

Bouwgroep Peters BV / Indek Vastgoed BV
Ad den Dekker

Bouwgroep Peters BV / Indek Vastgoed BV

Aart-Jan Witte

TMC
Aart-Jan Witte

TMC

TMC Project maakt wonen leuker! TMC Project is de partner voor professionele en sfeervolle projectinrichting, waar u terecht kunt voor een volledig assortiment kantoor- en zorgmeubilair, vloeren, zonwering en raam- en wanddecoratie.  

Wij denken graag mee over de functionaliteit en de sfeerbeleving van uw werkomgeving, en bieden daarvoor een visuele beleving van ons advies d.m.v. een 3D-ontwerp

06-37350566

Marlinde Eichler

Hanse Staalbouw BV
Marlinde Eichler

Hanse Staalbouw BV

Hanse Staalbouw is een echt Zeeuws familiebedrijf. De ca. 160 medewerkers realiseren dagelijks met veel passie de meest uiteenlopende bouwprojecten. Van nieuwbouw of renovatie van bedrijfspanden tot stalen woningen en van industriebouw tot machinebouw. Als hoofdaannemer verzorgt Hanse Staalbouw uw complete bouwproject, van vergunningsaanvraag tot en met de oplevering. Hanse Staalbouw is zowel nationaal als internationaal actief.

1 2 3 11