Onze leden

Onze leden zijn ondernemers, managers, directeuren en beleidsbepalers die veelal werkzaam zijn in Zuidwest Nederland maar ook daarbuiten. Zij zien de meerwaarde van het ‘Effectief Netwerken’ zoals ZB Netwerk dit voor ogen heeft. Op dit moment hebben wij meer dan 260 leden. Hieronder kunt u een overzicht terugvinden van onze leden met bedrijfsomschrijving.

Stefan Krijnen

WEA Zeeland
Stefan Krijnen

WEA Zeeland

Gaat voor zijn zakelijke opdrachtgevers voor het maximaal haalbare. Of het gaat om belastingzaken, bedrijfsoptimalisering, investeringen of samenwerking. Dat is onze missie. Toegankelijkheid, betrokkenheid en creativiteit zijn wat ons onderscheidt. U kunt ons altijd eenvoudig bereiken, we luisteren naar uw wensen en gebruiken al onze kennis en ervaring voor een oplossing die u verder helpt.

Peter Koeman

Pekaar & Partners
Peter Koeman

Pekaar & Partners

Pekaar & Partners is vooral werkzaam in het midden- en kleinbedrijf, de agrarische sector, de visserij en non-profit sector. Wij verzorgen de (controle van) jaarrekeningen, loonadministratie en fiscale aangiften van onze klanten. Daarnaast richten wij ons  ook op het verstrekken van bedrijfseconomische adviezen, het opzetten van de administratieve- en personele organisatie en het begeleiden van subsidieaanvragen.

0654712972

Roald Jonkman

Jonkman Opleidingen
Roald Jonkman

Jonkman Opleidingen

Joost d’Hondt

't Zusje
Joost d’Hondt

't Zusje

Heerlijk ongedwongen en avondvullend bourgondisch genieten voor een vast bedrag van €29,80. Dat is een avond bij ’t Zusje. Gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer en genieten van onze kleine gerechtjes, die je de hele avond kunt bestellen. Bij ’t Zusje ben je thuis. We bieden je een avond uit, zoals wij die zelf ook graag zien.

0115-728880

Anthonie Jacobse

Sauer & Oonk adviseurs& Notarissen
Anthonie Jacobse

Sauer & Oonk adviseurs& Notarissen

Adviseurs en Notarissen van deze tijd! Toegankelijk, Eigentijds, Resultaatgericht.

0118-418110
Edisonweg 2a, 4382 NW Vlissingen

Carola Meijs

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement
Carola Meijs

Trainee / junior adviseur Informatiemanagement

Mijn naam is Carola Meijs, 25 jaar oud en woonachtig in Hulst Zeeuws-Vlaanderen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals of wat drinken met vrienden/collega's. Ook geniet ik graag van de natuur door een wandeling te maken of een stukje te fietsen. Sinds oktober 2019 ben ik gedetacheerd bij de gemeente Sluis via Zeeland Business als junior adviseur informatiespecialist en daarnaast geef ik input bij lopende projecten van Zeeland Business. Op kantoor drink ik 's ochtends graag thee en 's middags koud water, lekker voor de afwisseling.

Ronald van der Hart

Totaalbouw Zeeland
Ronald van der Hart

Totaalbouw Zeeland

Ronald heeft in ruim 20 jaar een enorm netwerk opgebouwd. Het hebben van een waardevol netwerk gaf hem het vertrouwen om midden in crisistijd een eigen bedrijf te starten.

In 2010 werd Totaabouw Zeeland b.v. opgericht. Totaalbouw Zeeand is gespecialiseerd in kasten op maat, interieurbouw, vloeren, RVS leuningen, systeemplafonds, hardglazen deuren en standbouw.

Service, korte lijnen en heldere communicatie staan hoog in het vaandel bij Ronald. Totaalbouw Zeeland kenmerkt zich door de veelzijdigheid van activiteiten en de grote diversiteit aan opdrachten. Doordat Ronald veel samenwerkt met andere bedrijven, is hij in staat om een totaalpakket met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te leveren aan de klant.

Omdat steeds meer particulieren Totaalbouw Zeeland wisten te vinden is In het voorjaar van 2014 een showroom in Vlissingen gerealiseerd en en onder de naam Kastenstudio Zeeland van start gegaan. Kastenstudio Zeeland levert o.a. schuifwanden, schuifwandkasten, draai- en vouwdeurkasten, inloopkasten, meubels, boekenkasten en deuren op maat.

In augustus 2018 was er de kans om fors uit te breiden en toen is Vloerenstudio Zeeland opgericht. Vloerenstudio Zeeland kent een breed assortiment laminaat-, parket-, pvc- en krukvloeren. Beide studio’s zijn gevestigd in het pand van Logus Bouwcenter in Vlissingen, wat voor een uniek one-stop-shopping concept zorgt.

Michel Kamphuis

Jouw Event Partners
Michel Kamphuis

Jouw Event Partners

Simone Sorgdrager

UWV Werkbedrijf Zeeland
Simone Sorgdrager

UWV Werkbedrijf Zeeland

Het team Werkgeversdienstverlening van UWV Zeeland is voor werkgevers het aanspreekpunt voor alle arbeidsmarkt gerelateerde vraagstukken. Bent u op zoek naar personeel, wilt u personeel werven in het buitenland, wilt u actuele arbeidsmarkt informatie, heeft u (arbeids)juridische vragen of wilt u mensen met een arbeidsbeperking een kans geven in uw bedrijf, dan bent u bij UWV Zeeland aan het juiste adres.

Rob van der Bijl

Polderdijk en Partners
Rob van der Bijl

Polderdijk en Partners

Polderdijk en Partners is een opleiding en trainingsbureau en innovatief in de ontwikkeling van ambities, mentaliteit en competenties. Wij richten ons daarbij niet alleen op kwaliteit en rendement, maar zeker ook op voldoening en plezier in werken. Wij hebben respect voor mensen en werken met passie aan uw organisatiedoelstelling.
De mens die wil leren, staat bij ons centraal. Wij helpen u anders tegen organisatievraagstukken aan te kijken.

Yvette Wissekerke

InZet
Yvette Wissekerke

InZet

Specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid, verzuim, inkomen, sociale zekerheid, casemanagement en conflicthantering.

Wij geven u financieel inzicht en beperken de risico’s van verzuim, Ziektewet en WIA door focus te houden op de belangen en wettelijke mogelijkheden van de werkgever samen met het toekomstperspectief van de werknemer.

Wij streven wij naar een organisatie met duurzaam inzetbare werknemers.

Martin Janse

ABN Amro
Martin Janse

ABN Amro

Kees Griep

ZeelandCase
Kees Griep

ZeelandCase

Over ZeelandCase
ZeelandCase is gestart op 1 juli 2015 door Kees Griep uit Krabbendijke. ZeelandCase bestaat uit Case4Ice en Case4Food en bezit een unieke en opvallende Zeeuwse ijskar, die dagelijks bij veel mensen een glimlach op het gezicht tovert. IEDEREEN moet XXL kunnen genieten van een heerlijk ijsje, dus daarom alles glutenvrij, maar ook altijd minimaal één lactosevrij en suikervrij ijsje en waterijs. Dat doen we in een oubliehoorn of een ijsbakje en ALTIJD is de eerste versiering on top GRATIS.

In de periode dat ijsjes niet zo hot zijn, kun je Case4Food tegenkomen bij bedrijven of tijdens evenementen met een heerlijke Zeeuwse Snert of een vers gemaakte Hotdog (met sauzen naar eigen keuze in een krokante pistolet). ZeelandCase dus het jaar rond voor evenementen, feesten, bedrijfsbijeenkomsten en andere party’s. Altijd op afspraak en voor grotere afnames uiteraard tegen scherpe prijzen. WELKOM.

06 481 740 58

Rens Kesteloo

Kedu Polymers Industries B.V.
Rens Kesteloo

Kedu Polymers Industries B.V.

levert technische thermoplastische kunststoffen aan de kunststofverwerkende Industrie. Door nauwe samenwerking met onze toeleveranciers en u als klant leveren wij uitstekende kwaliteit die toegespitst is op uw product en productie. Voor speciale ontwikkelingen op het gebied van hygiëne leveren wij antibacteriële additieven die we in vrijwel elke kunststof kunnen toevoegen.

René Ruisaard

Capsnobel
René Ruisaard

Capsnobel

Hennie Bos

Lentewerk
Hennie Bos

Lentewerk

Re-integratieadviseur - Registerjobcoach
Ik ben een gedreven organisatietalent met een groot empatisch vermogen en een gezonde dosis humor. Als ervaringsdeskundige bied ik jou een platform om jezelf te profileren. Ik bereik resultaten door creatief te denken in oplossingen, mijn aanpak af te stemmen op de persoon en door kansen te creëren. Ik weet mensen te stimuleren om hun capaciteiten te benutten en zichzelf te ontwikkelen. Voor mij is elk probleem een uitdaging en moeten is willen.

Gertjan KruijsVoorberge

FactorKV
Gertjan KruijsVoorberge

FactorKV

FactorKV is een bureau dat anders is, anders denkt en anders doet. Vanaf de werkvloer – met de mouwen omhoog – helpen wij u met het realiseren van een betekenisvolle vernieuwing/ verbetering voor uw hele bedrijf. Samen op weg naar tastbare oplossingen en realiseerbare verbeteringen. Geen dikke rapporten, geen lange sessies. Juist door met humor en scherpte de creativiteit en kwaliteit van verschillende medewerkers te mobiliseren en te bundelen ontstaat er een beweging. Een beweging die verbindt, energie geeft en lef teweegbrengt. Een beweging die ruimte geeft om ‘vrij’ te kunnen ondernemen en succesvol te zijn en te blijven.

06-34341431

Frederik Wage

Zeeuwse Rabobanken
Frederik Wage

Zeeuwse Rabobanken

Als coöperatieve bank weten we dat je samen meer bereikt dan alleen, door mensen met elkaar te verbinden en kennis te delen. Als lokale Rabobanken zijn wij ook betrokken bij veel lokale initiatieven die een maatschappelijk-economisch toegevoegde waarde leveren.

Raino Hamelink

Flexibility Zuid-West-Nederland
Raino Hamelink

Flexibility Zuid-West-Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor de regio Zeeland en West-Brabant. We zijn een jong, modern recruitmentbureau in Terneuzen gevestigd in M2GO-City, die met  onze diensten werving & selectie, detacheren en uitzenden kandidaten helpen aan een passende baan en onze klanten aan het beste personeel. Flexibility focust zich op office en multilingual banen. Het is onze passie om talentvolle mensen en mooie bedrijven met elkaar te verbinden. www.flexibility.nl

 

Stadhuisplein 3 4531 GZ Terneuzen

Menno Kole

Zeeland Zakelijk
Menno Kole

Zeeland Zakelijk

Wekelijks verzamelt Zeeland Zakelijk actualiteiten, achtergronden en evenementen die relevant zijn voor het Zeeuwse bedrijfsleven. Dit wordt samengevat in de Zeeland Zakelijk Nieuwsbrief, die wordt gelezen door ruim 5.000 bedrijven, ondernemers, managers en instellingen in en rond Zeeland. Als bedrijf kun je hierin laagdrempelig participeren, zodat we ook jouw bedrijfsnieuws kunnen delen en ondernemend Zeeland jouw bedrijf beter kan leren kennen.

1 2 3 10