Onze leden

Onze leden zijn ondernemers, managers, directeuren en beleidsbepalers die veelal werkzaam zijn in Zuidwest Nederland maar ook daarbuiten. Zij zien de meerwaarde van het ‘Effectief Netwerken’ zoals ZB Netwerk dit voor ogen heeft. Op dit moment hebben wij meer dan 260 leden. Hieronder kunt u een overzicht terugvinden van onze leden met bedrijfsomschrijving.

Arnold van Damme

Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders
Arnold van Damme

Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders

Onze kennis is gestoeld op ruim een halve eeuw ervaring. Wij staan voor ambtshandelingen van hoge kwaliteit, onafhankelijkheid bij de uitvoering van beslag- en executiemaatregelen, daadkracht, menselijkheid en betrouwbaarheid.

Snelle en efficiënte dienstverlening, dat is wat u van ons kunt verwachten.

Gevestigd in Terneuzen en Tilburg. Graag tot uw dienst in de regio's Zeeland en Midden- en West Brabant.

Frank Buysse

Maurtishof
Frank Buysse

Maurtishof

Mauritshof ligt aan de rand van het West-Zeeuws-Vlaamse stadje IJzendijke. Wij beschikken over vier sfeervolle zalen en alle middelen om uw feestelijke of zakelijke bijeenkomsten en evenementen te verzorgen. Een zakenlunch, (personeels)feest, workshops, teambuildingsactiviteiten en recepties; wij verzorgen het tot in de puntjes! Daarnaast verzorgen wij met onze cateringservice ook de organisatie en catering van evenementen op locatie.

Alexander Lie Kwie

Bio Base Europe Training Center
Alexander Lie Kwie

Bio Base Europe Training Center

Dit centrum voor duurzame economie en technologie richt zich met name op het faciliteren van events en bijeenkomsten binnen de biogebaseerde economie, duurzaamheid en techniek en biedt ruim voldoende mogelijkheden voor vergaderingen, trainingen, workshops, congressen, symposia, netwerkbijeenkomsten of andere evenementen. Een duurzaam event organiseren? Wij denken graag met u mee.

Kim de Booij

Kade B Communicatie
Kim de Booij

Kade B Communicatie

Op zoek naar een creatieve tekstschrijver? Gevonden! Bij Kade B Communicatie ben je verzekerd van lekker leesbare, vlotte teksten. En ze zijn nog ‘slim’ ook: afgestemd op jouw communicatiedoel en de interesses van jouw doelgroep.

Wil je ook vlotte en slimme teksten op jouw website, in jouw folder, brochure, advertorial, blogs en/of mailings? Laat het weten. Ik help je graag.

Milko van Sighem

Elloro
Milko van Sighem

Elloro

Sinds 2008 zorgt ons digitale bureau ervoor dat organisaties online succesvol worden. Een betere uitstraling, engagement, leads, omzetstijging, business optimalisatie, online vraag en aanbod of merkbeleving; Iedere organisatie is anders en heeft unieke (online) doelstellingen. Wij bieden effectieve oplossingen op maat die passen bij je organisatie.

+ 31 (0) 118 82 09 94

Marcel Janse

Schinkel Adviesgroep
Marcel Janse

Schinkel Adviesgroep

Schinkel Advies Groep is uw financiële dienstverlener voor al uw financiële zaken. In een persoonlijk gesprek nemen we de tijd om uw situatie te inventariseren. We geven u persoonlijk, onafhankelijk en deskundig advies op het gebied van betalen, sparen, hypotheken, en particuliere-en zakelijke verzekeringen. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

 

(0118) 46 44 55

Marieke Vercouteren-de Bruijckere

Klikwerk werving & selectie
Marieke Vercouteren-de Bruijckere

Klikwerk werving & selectie

Zoek je een werving en selectiebureau die als sparringpartner graag de verdieping zoekt? Gevonden! We leveren niet snel, snel een kandidaat op basis van een functieprofiel. We kijken verder en denken mee. Wat heb je nodig en wie past er niet alleen qua kwaliteiten op die functie, maar vooral ook als persoon in jouw bedrijfscultuur? En hoe zit het straks, over een jaar of misschien twee? Soms is het goed om daar nu al over na te denken, zodat je er tijdig op kunt voorsorteren. Klikwerk helpt daarbij en levert je alleen kandidaten met een 100% klik.

 

06-13605818

Ronald van der Hart

Ronald van der Hart

Ronald heeft in ruim 20 jaar een enorm netwerk opgebouwd. Het hebben van een waardevol netwerk gaf hem het vertrouwen om midden in crisistijd een eigen bedrijf te starten.

In 2010 werd Totaabouw Zeeland b.v. opgericht. Totaalbouw Zeeand is gespecialiseerd in kasten op maat, interieurbouw, vloeren, RVS leuningen, systeemplafonds, hardglazen deuren en standbouw.

Service, korte lijnen en heldere communicatie staan hoog in het vaandel bij Ronald. Totaalbouw Zeeland kenmerkt zich door de veelzijdigheid van activiteiten en de grote diversiteit aan opdrachten. Doordat Ronald veel samenwerkt met andere bedrijven, is hij in staat om een totaalpakket met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te leveren aan de klant.

Omdat steeds meer particulieren Totaalbouw Zeeland wisten te vinden is In het voorjaar van 2014 een showroom in Vlissingen gerealiseerd en en onder de naam Kastenstudio Zeeland van start gegaan. Kastenstudio Zeeland levert o.a. schuifwanden, schuifwandkasten, draai- en vouwdeurkasten, inloopkasten, meubels, boekenkasten en deuren op maat.

In augustus 2018 was er de kans om fors uit te breiden en toen is Vloerenstudio Zeeland opgericht. Vloerenstudio Zeeland kent een breed assortiment laminaat-, parket-, pvc- en krukvloeren. Beide studio’s zijn gevestigd in het pand van Logus Bouwcenter in Vlissingen, wat voor een uniek one-stop-shopping concept zorgt.

Amber Liesting

The Work Zone
Amber Liesting

The Work Zone

The Work Zone is het stagebureau en het uitzendbureau van HZ University of Applied Sciences. Wij helpen organisaties graag bij het vinden van de juiste werknemer of stagiair. Hierbij maken wij  gebruik van een ruime database die bestaat uit Young Professionals met voornamelijk nul tot vijf jaar werkervaring en ons stagesysteem OnStage. Het merendeel van onze database bestaat uit studenten en afgestudeerden van HZ University of Applied Sciences. Daarnaast heeft The Work Zone ook kandidaten op mbo- en universitair niveau in het bestand.

Wij kennen de studenten en afgestudeerden persoonlijk, zitten in een ideale positie om onderwijs en het bedrijfsleven op elkaar aan te laten sluiten en onderhouden intensief contact met beide partijen. The Work Zone zoekt graag mee bij het vinden van stagiairs, studenten en young professionals en organiseert met regelmaat Boosting Talents Events, om jong talent en het bedrijfsleven dichterbij elkaar te brengen.

Saskia van de Wege

SAS Assurantiën
Saskia van de Wege

SAS Assurantiën

Willem de Ruiter

Jonkman Opleidingen
Willem de Ruiter

Jonkman Opleidingen

Anne Dekker

Zeeuwse Rabobanken
Anne Dekker

Zeeuwse Rabobanken

Als coöperatieve bank weten we dat je samen meer bereikt dan alleen, door mensen met elkaar te verbinden en kennis te delen. Als lokale Rabobanken zijn wij ook betrokken bij veel lokale initiatieven die een maatschappelijk-economisch toegevoegde waarde leveren. Zo versterken we de omgeving waarin onze klanten wonen en werken.

Marco Bos

A58reclame
Marco Bos

A58reclame

Marcel Capello

BMD Advies Zuid-Nederland
Marcel Capello

BMD Advies Zuid-Nederland

BMD Advies is een full service adviesbureau  voor  milieu, arbo, veiligheid en energie. Omdat wij deel uitmaken van het landelijke netwerk van BMD-organisaties, kunnen we onze regionale kennis, waar nodig, aan vullen met expertise op landelijk niveau. Met een team van 4 adviseurs werken we vanuit ons kantoor in Goes voor het Zeeuwse bedrijfsleven.

Home - BMD Advies

06-46186999

Rens Kesteloo

Kedu Polymers Industries B.V.
Rens Kesteloo

Kedu Polymers Industries B.V.

levert technische thermoplastische kunststoffen aan de kunststofverwerkende Industrie. Door nauwe samenwerking met onze toeleveranciers en u als klant leveren wij uitstekende kwaliteit die toegespitst is op uw product en productie. Voor speciale ontwikkelingen op het gebied van hygiëne leveren wij antibacteriële additieven die we in vrijwel elke kunststof kunnen toevoegen.

Bert van Leerdam

BvLmedia.nl
Bert van Leerdam

BvLmedia.nl

Ad van Heijst

VHIC
Ad van Heijst

VHIC

Met goede software en bijbehorende trainingen om daarmee om te gaan, kunnen organisaties veel geld besparen. VHIC biedt fullservice dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement en ondersteunt organisaties met advies, opleidingen en producten. VHIC is een adviesbureau en gespecialiseerd in het structureren van informatie bij overheden en grotere bedrijven. VHIC wil organisaties leren hun informatiehuishouding zo in te richten dat medewerkers minder tijd kwijt zijn met zoeken,bedrijfsrisico’s worden geminimaliseerd en minder kosten worden gemaakt. VHIC zorgt ervoor dat processen, systemen en informatiebestanden op elkaar zijn afgestemd.

Jolanda Baart

Den Doelder Recruitment
Jolanda Baart

Den Doelder Recruitment

Den Doelder Recruitment is een kwalitatieve en gedegen speler op de Belgische en Nederlandse (arbeids-)markt, met name in de segmenten techniek, logistiek en industrie. Met klanten in heel Zeeland, Vlaanderen vooral rond de havens van Antwerpen, Terneuzen, Vlissingen en Rotterdam. Den Doelder Recruitment heeft verschillende personeelsdiensten voor u beschikbaar. Wij onderscheiden ons in de markt door een persoonlijke en kwalitatief gedegen aanpak. We werven en plaatsen over de landsgrenzen.

William Korstanje

Beterwerken
William Korstanje

Beterwerken

Beter Werken Personeelsdiensten is een gespecialiseerd bureau in werving&selectie, uitzenden en detacheren in Zeeland en West-Brabant. We hebben meer dan 20 jaar ervaring. We zijn gespecialiseerd in de sectoren Logistiek, Techniek, Productie en Horeca. Onze kracht is het zoeken, aantrekken en binden van vakkrachten en talenten. Veel van onze medewerkers gaan direct of na een bepaalde periode in dienst bij onze klanten.

Eric Sturkenboom

Sauer & Oonk adviseurs& Notarissen
Eric Sturkenboom

Sauer & Oonk adviseurs& Notarissen

Adviseurs en Notarissen van deze tijd! Toegankelijk, Eigentijds, Resultaatgericht.

0118-418110
Edisonweg 2a, 4382 NW Vlissingen
1 2 3 11