Onze leden

Onze leden zijn ondernemers, managers, directeuren en beleidsbepalers die veelal werkzaam zijn in Zuidwest Nederland maar ook daarbuiten. Zij zien de meerwaarde van het ‘Effectief Netwerken’ zoals ZB Netwerk dit voor ogen heeft. Op dit moment hebben wij meer dan 260 leden. Hieronder kunt u een overzicht terugvinden van onze leden met bedrijfsomschrijving.

Marcel Capello

BMD Advies Zuid-Nederland
Marcel Capello

BMD Advies Zuid-Nederland

BMD Advies is een full service adviesbureau  voor  milieu, arbo, veiligheid en energie. Omdat wij deel uitmaken van het landelijke netwerk van BMD-organisaties, kunnen we onze regionale kennis, waar nodig, aan vullen met expertise op landelijk niveau. Met een team van 4 adviseurs werken we vanuit ons kantoor in Goes voor het Zeeuwse bedrijfsleven.

Home - BMD Advies

06-46186999

Arnold van Damme

Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders
Arnold van Damme

Van Damme c.s. Gerechtsdeurwaarders

Onze kennis is gestoeld op ruim een halve eeuw ervaring. Wij staan voor ambtshandelingen van hoge kwaliteit, onafhankelijkheid bij de uitvoering van beslag- en executiemaatregelen, daadkracht, menselijkheid en betrouwbaarheid.

Snelle en efficiënte dienstverlening, dat is wat u van ons kunt verwachten.

Gevestigd in Terneuzen en Tilburg. Graag tot uw dienst in de regio's Zeeland en Midden- en West Brabant.

Arianne Jansen

Omnium
Arianne Jansen

Omnium

Rein Berben

Heborg
Rein Berben

Heborg

Voor meer klanten en ondersteuning in het verkoopproces. Voor koude acquisitie, social sales ( Linkedin), beurzen, salestraining en -begeleiding. Ook over de grens in  het Vlaams, Engels, Duits en Frans. 

Peter de Jonge

Autobedrijf de Jonge B.V.
Peter de Jonge

Autobedrijf de Jonge B.V.

Het Zeeuwse familiebedrijf, dat sinds 1969 Toyota’s verkoopt, is overgegaan is van vader op zoon. Het is opgericht in Ovezande, een klein dorpje in de Zak van Zuid-Beveland. Inmiddels heeft het bedrijf twee vestigingen, in Goes en Vlissingen, en werken er in totaal 30 medewerkers.

Al 20 jaar ervaring met hybride auto’s, gemakkelijk online bereikbaar en de klant altijd op de eerste plaats. Dat zijn kenmerken van autobedrijf Toyota De Jonge in Goes. Het bedrijf biedt de hoge kwaliteit van Toyota, het merk waarmee de meeste elektrische kilometers in Nederland worden gereden, en is koploper op het gebied van hybride auto’s zonder stekker. Deze auto’s worden door klanten gewaardeerd vanwege hun comfort, het rijplezier en het gunstige verbruik.

+31 (0) 113-242310

Jacqueline van Gils

Zeeuwse Rabobanken
Jacqueline van Gils

Zeeuwse Rabobanken

Gerard Basset

Associate degrees Academie
Gerard Basset

Associate degrees Academie

Ik ben relatiemanager en docent Bedrijfskunde aan de Associate degrees Academie in Roosendaal, een samenwerking tussen Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences. Een academie voor 2-jarig, praktijkgericht voltijd HBO onderwijs op niveau 5. Wij bieden 9 opleidingen aan. Door een goede verbinding te houden met de praktijk houden we onze opleidingen up-to-date.
Op zoek naar een stagiair? Een casus in je bedrijf waar nu even geen tijd voor is? Gastles geven? Deelnemen aan een stagemarkt? Ik informeer je graag over alle mogelijkheden.

Ronald van der Hart

Totaalbouw Zeeland
Ronald van der Hart

Totaalbouw Zeeland

Ronald heeft in ruim 20 jaar een enorm netwerk opgebouwd. Het hebben van een waardevol netwerk gaf hem het vertrouwen om midden in crisistijd een eigen bedrijf te starten.

In 2010 werd Totaabouw Zeeland b.v. opgericht. Totaalbouw Zeeand is gespecialiseerd in kasten op maat, interieurbouw, vloeren, RVS leuningen, systeemplafonds, hardglazen deuren en standbouw.

Service, korte lijnen en heldere communicatie staan hoog in het vaandel bij Ronald. Totaalbouw Zeeland kenmerkt zich door de veelzijdigheid van activiteiten en de grote diversiteit aan opdrachten. Doordat Ronald veel samenwerkt met andere bedrijven, is hij in staat om een totaalpakket met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te leveren aan de klant.

Omdat steeds meer particulieren Totaalbouw Zeeland wisten te vinden is In het voorjaar van 2014 een showroom in Vlissingen gerealiseerd en en onder de naam Kastenstudio Zeeland van start gegaan. Kastenstudio Zeeland levert o.a. schuifwanden, schuifwandkasten, draai- en vouwdeurkasten, inloopkasten, meubels, boekenkasten en deuren op maat.

In augustus 2018 was er de kans om fors uit te breiden en toen is Vloerenstudio Zeeland opgericht. Vloerenstudio Zeeland kent een breed assortiment laminaat-, parket-, pvc- en krukvloeren. Beide studio’s zijn gevestigd in het pand van Logus Bouwcenter in Vlissingen, wat voor een uniek one-stop-shopping concept zorgt.

Amber Liesting

The Work Zone
Amber Liesting

The Work Zone

The Work Zone is het stagebureau en het uitzendbureau van HZ University of Applied Sciences. Wij helpen organisaties graag bij het vinden van de juiste werknemer of stagiair. Hierbij maken wij  gebruik van een ruime database die bestaat uit Young Professionals met voornamelijk nul tot vijf jaar werkervaring en ons stagesysteem OnStage. Het merendeel van onze database bestaat uit studenten en afgestudeerden van HZ University of Applied Sciences. Daarnaast heeft The Work Zone ook kandidaten op mbo- en universitair niveau in het bestand.

Wij kennen de studenten en afgestudeerden persoonlijk, zitten in een ideale positie om onderwijs en het bedrijfsleven op elkaar aan te laten sluiten en onderhouden intensief contact met beide partijen. The Work Zone zoekt graag mee bij het vinden van stagiairs, studenten en young professionals en organiseert met regelmaat Boosting Talents Events, om jong talent en het bedrijfsleven dichterbij elkaar te brengen.

Richard Jansen

Stichting Chocolate Lovers
Richard Jansen

Stichting Chocolate Lovers

Benny van Norden

Autobedrijf van Hoepen
Benny van Norden

Autobedrijf van Hoepen

Autobedrijf van Hoepen is een universeel BOVAG bedrijf waar alle merken welkom zijn. Bij dit autobedrijf uit Middelburg kunt u terecht voor onderhoud en reparatie en alle andere auto gerelateerde zaken. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het merk Volvo. Als Volvospecialist Walcheren onderhouden en repareren wij Volvo’s zowel voor de particuliere als de leaserijder.

www.autobedrijfvanhoepen.nl

Bart van den Dongen

Van den Dongen
Bart van den Dongen

Van den Dongen

Zoekt u een unieke keuken of kastenwand op maat? Verdient uw huis of zakelijke pand een echt bijzondere vloer? Van den Dongen uit Goes is dé specialist voor exclusieve houten vloeren en maatwerk interieurs: van hoogkwalitatief plaatwerk tot reclaimed oud hout. Wij verzorgen uw totaalproject van schets tot oplevering. Oog voor detail en aandacht voor materialen zorgen in alle opzichten voor een naadloze afwerking!

+31 651 082 058

Quirine Claas

Sauer & Oonk adviseurs& Notarissen
Quirine Claas

Sauer & Oonk adviseurs& Notarissen

Adviseurs en Notarissen van deze tijd! Toegankelijk, Eigentijds, Resultaatgericht.

0118-418110
Edisonweg 2a, 4382 NW Vlissingen

Marcel Janse

Schinkel Adviesgroep
Marcel Janse

Schinkel Adviesgroep

Schinkel Advies Groep is uw financiële dienstverlener voor al uw financiële zaken. In een persoonlijk gesprek nemen we de tijd om uw situatie te inventariseren. We geven u persoonlijk, onafhankelijk en deskundig advies op het gebied van betalen, sparen, hypotheken, en particuliere-en zakelijke verzekeringen. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

 

(0118) 46 44 55

Rens Kesteloo

Kedu Polymers Industries B.V.
Rens Kesteloo

Kedu Polymers Industries B.V.

levert technische thermoplastische kunststoffen aan de kunststofverwerkende Industrie. Door nauwe samenwerking met onze toeleveranciers en u als klant leveren wij uitstekende kwaliteit die toegespitst is op uw product en productie. Voor speciale ontwikkelingen op het gebied van hygiëne leveren wij antibacteriële additieven die we in vrijwel elke kunststof kunnen toevoegen.

Bert van Leerdam

BvLmedia.nl
Bert van Leerdam

BvLmedia.nl

Ad Verhelst

WEA Accountants en Adviseurs
Ad Verhelst

WEA Accountants en Adviseurs

Gaat voor zijn zakelijke opdrachtgevers voor het maximaal haalbare. Of het gaat om belastingzaken, bedrijfsoptimalisering, investeringen of samenwerking. Dat is onze missie. Toegankelijkheid, betrokkenheid en creativiteit zijn wat ons onderscheidt. U kunt ons altijd eenvoudig bereiken, we luisteren naar uw wensen en gebruiken al onze kennis en ervaring voor een oplossing die u verder helpt.

Walter van Kan

Human Factor Performance
Walter van Kan

Human Factor Performance

Human Factor Performance faciliteert u en uw teamleden in het verbeteren van bewustzijn, kennis en niet-technische vaardigheden. Dit stelt u allen in staat de veiligheid en effectiviteit te vergroten, wat resulteert in het verkleinen van de kans op fouten en ongewenste situaties.

Met ruim 20 jaar ervaring in de luchtvaart op o.a. de Boeing 737 als gezagvoerder, instructeur en examinator, waarin Human Factors en Crew Resource Management de ruggengraat zijn voor veilig en effectief werken, weet Walter eenieder te inspireren en naar een hoger niveau te tillen; als mens én als professional.

Jim Goedhart

De Zeeuwse Connectie | ZeeuwseVacaturebank.nl | Upforce
Jim Goedhart

De Zeeuwse Connectie | ZeeuwseVacaturebank.nl | Upforce

Jim Goedhart is ondernemer, consultant en activator bij Upforce advies & interim en helpt organisaties op het gebied van strategische en commercieel trajecten. Daarnaast is hij voorzitter van stichting De Zeeuwse Connectie: een netwerk van ruim elfduizend actieve en betrokken Zeeuwen, binnen en buiten Zeeland. Offline en online. De Zeeuwse Connectie initieert en ondersteunt graag zaken die goed zijn voor Zeeland, zoals de Zeeuwse PioniersPrijs, ZeeuwseVacaturebank.nl, etc.

Jan Willem de Hoop

BMD Advies Zuid-Nederland
Jan Willem de Hoop

BMD Advies Zuid-Nederland

BMD Advies is een full service adviesbureau  voor  milieu, arbo, veiligheid en energie. Omdat wij deel uitmaken van het landelijke netwerk van BMD-organisaties, kunnen we onze regionale kennis, waar nodig, aan vullen met expertise op landelijk niveau. Met een team van 4 adviseurs werken we vanuit ons kantoor in Goes voor het Zeeuwse bedrijfsleven.

Home - BMD Advies

06-50830515
1 2 3 11