Netwerkbijeenkomst H2Groen: spreker Erik van den Dobbelsteen

Zoals reeds bekend zal VVV Zeeland verdwijnen uit het Zeeuwse straatbeeld. Waarom dit gaat gebeuren in een provincie wat veel haalt uit het toerisme, vertelt directeur Erik van den Dobbelsteen van VVV Zeeland tijdens de netwerkbijeenkomst bij H2Groen op dinsdag 1 september.

Half 2019 luidde de noodklok al, en met het bord “te koop” in de tuin van het hoofdkantoor in Domburg valt eind dit jaar het doek definitief voor VVV Zeeland. Directeur Erik van den Dobbelsteen, haalde de jarenlange verliezen uit de organisatie en herstelde het fundament, maar toch verdwijnt VVV Zeeland. Tijdens de ondernemersbijeenkomst van Zeeland Business vertelt hij waarom er na 6 jaar geen provinciale VVV meer zal zijn en hoe het nu verder gaat.

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Erik? Meld je hier aan voor de netwerkbijeenkomst op 1 september!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Ondernemen

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"39f6e319ee","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"31713","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */