Netwerkbijeenkomst Jouw Event Partners

We hebben er lang op moeten wachten, maar de live bijeenkomsten van Zeeland Business komen terug! Vanaf juli beginnen we weer (voorzichtig) met het organiseren van fysieke bijeenkomsten. Alles uiteraard conform de huidige voorschriften van het RIVM.
Op dinsdag 13 juli zijn we te gast bij de splinternieuwe locatie van Jouw Event Partners (JEP) in Hulst.

 

Programma

17.30 Inloop met drankje
18.00 Welkom + starten diner + netwerken
21.30 Afsluiting

Hapje, drankje, muziekje
Het programma zal voornamelijk bestaan uit netwerken en hernieuwde of nieuwe ontmoetingen. Dit keer dus geen uitgebreid sprekersprogramma, maar lekker babbelen, borrelen en snacken. In samenwerking met JEP zorgen wij voor een lekker hapje, drankje en een muzikale omlijsting. Ook verzorgt JEP nog een leuke rondleiding in hun nieuwe loods en hun eigen livestream studio.

Buiten netwerken of toch binnen?

Bij mooi weer kunnen we lekker buiten netwerken, maar niks is zo veranderlijk als het weer. Mocht dit toch tegenzitten, dan kunnen we gelukkig ook binnen terecht. De loods is ruim genoeg om iedereen op 1,5 meter te kunnen laten staan.

Limiet op aantal deelnemers
Op dit moment (16/6/2021) staat het RIVM evenementen zonder coronatesten toe tot 50 personen per ruimte en volgen de verdere versoepelingen zich in korte tijd snel op. Echter garanties zijn er helaas niet, meld je daarom snel aan, om verzekerd te zijn van jouw deelname op 13 juli.

Aanmelden
De avond is gratis te bezoeken voor leden van Zeeland Business. Nog geen lid? Bekijk hier onze lidmaatschappen. Of meld je aan als introducee voor een bijdrage van €49,50 (excl. btw & servicekosten). Let op: het maar éénmalig mogelijk om je als introducee aan te melden en je dient namens een bedrijf aan te sluiten. Wil je na deze avond nog een avond bezoeken, dien je lid te worden van het netwerk. De avond is inclusief uitgebreid diner en drankjes. Je kunt je hier aanmelden.

Profiteer nu!
Kennismakingskorting voor introducees:
25 % met code:
WelkomTerug

Voer deze code in bij “promotiecode” hieronder: