Netwerkbijeenkomst LIMA Beach Goes


Donderdag 2 september
zijn wij met ons netwerk te gast op een tropische locatie, LIMA Beach Goes!

In 2019 opende LIMA Beach voor het eerst haar deuren aan de Ketelkade in Goes. De eerste pop-up zomerbar van Zeeland werd daarmee geboren. In 2020 verhuisden ze naar een grotere locatie aan de Courtinestraat/Houtkade. Hierdoor konden ze een terras van 1500 m2 creëren welke perfect is voor o.a. een netwerkbijeenkomst als deze.

Let op: de netwerkbijeenkomst vindt buiten plaats. Neem dus voor de zekerheid een jasje mee!

Programma

 

17.30 Inloop
18.00 Welkom Marc Volleman + Tim van den Berg
18.05 Spreker 1: Reza Geleedst (Lima Beach + Festive events)
18.20 Dineren + netwerken
19.15 Spreker 2 t/m 4: Nieuwe netwerkleden aan het woord
19.30 Spreker 5: Carla Ruben- Verplanke (RNV coaching)
– Over stress en burn-out op de werkvloer
19.50 Vrij netwerken
21.30 Afsluiting

Sprekers

Reza Geleedst (Festive Events en Lima Beachbar)
“Vanaf mijn 18e actief als ondernemer in de evenementenbranche. Toen ik in 1994 mijn eerste ‘echte’ evenement organiseerde leerde ik al vrij snel dat het een dynamische maar kwetsbare branche is. Dat je afhankelijk bent van een goede samenwerking met overheid en het bedrijfsleven, naast natuurlijk de consument die je aan wilt spreken met je evenement. Met een solide bedrijf als we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd ben je uiteraard ook niet bestand tegen het geweld van het covid virus, echter door jarenlang investeren in je publiek, partners en relaties merk je dat je met de dynamiek van de onderneming nog wel eens sterker uit deze situatie kan komen.
Voor mij zijn evenementen dan ook geen keuze, het is mijn roeping, het is wie ik ben. Dat maakt ook dat er altijd in oplossingen gedacht moet worden. Uiteraard is dat niet vanzelfsprekend in sommige vallen, maar wel noodzakelijk.”

Reza Geleedst

 

Nieuwe netwerkleden aan het woord
Nieuwe netwerkleden komen kort aan het woord. Wie zijn ze, wat doen ze en wat hebben ze jou te bieden?

Nitin Weezepoel (Fire & Rescue Control Zeeland + Security plus, maatwerk in BHV)
Arie-Geert Jongeneel (Communicatietrainingsbureau BSIEC)
Annelies Meijers (AM Kwadraat)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stress en burn-out op de werkvloer
Een burn-out. Iets wat (helaas) veel voorkomt. Hoe herken je stress bij je medewerkers of bij jezelf? Waar moet je op letten? Hoe vaak komt het voor op de werkvloer? En hoe kan je het voorkomen? Carla Ruben-Verplanke van RNV coaching vertelt je hier graag meer over tijdens de netwerkbijeenkomst bij LIMA Beach in Goes.

Carla Ruben-Verplanke (RNVcoaching)

 

 

Aanmeldingen

Benieuwd welke ondernemers zich al aangemeld hebben voor deze avond? Bekijk deze link: Aanmeldingen 30-8-2021 12.26
Bijgewerkt tot 30-8-2021 | 12.26

Aanmelden

De avond is gratis te bezoeken voor leden van Zeeland Business. Nog geen lid? Bekijk hier onze lidmaatschappen. Of meld je aan als introducee voor een bijdrage van €49,50 (excl. btw & servicekosten). Let op: het maar éénmalig mogelijk om je als introducee aan te melden en je dient namens een bedrijf aan te sluiten. Wil je na deze avond nog een avond bezoeken, dien je lid te worden van het netwerk. De avond is inclusief uitgebreid diner en drankjes. Je kunt je hier aanmelden.