Netwerk: Hanse Staalbouw

Na de zomerrust start het nieuwe ondernemersseizoen bij Zeeland Business in samenwerking met Hanse Staalbouw. Dit bedrijf, dat het eerder al heeft geschopt tot finalist bij de Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award nodigt ons nu uit voor een rondleiding in de productieloodsen en een netwerkavond in het bedrijfspark. Met een tent, diverse foodtrucks en natuurlijk een mooie groep (Zeeuwse) ondernemers  maken we er een gezellige nazomerse netwerkborrel van.

De avond is gratis te bezoeken voor ZB-leden. Introducees zijn ook van harte welkom. Voor €47,50,- kun je jezelf inschrijven en krijg je een complete avond met een uitgebreide maaltijd en onbeperkt consumpties. Word je lid na deze bijeenkomst? Dan halen we dit bedrag af van je lidmaatschapsbijdrage.

Aanmelden

Aanmelden

Voorlopig programma

Voorlopig programma

16:30 Optioneel voorprogramma: Rondleiding over het terrein van Hanse Staalbouw
17:30 Maaltijd verzorgd door een gevarieerd aanbod door diverse Foodtrucks
19:30 Business Breaks
20:15 Netwerkgedeelte
21:00 Vrij netwerken
22:30 Einde

Hanse Staalbouw

Hanse Staalbouw

Hanse Staalbouw is een familiebedrijf wat haar oorsprong vindt in 1907. Wat meer dan een eeuw geleden begon als hoefsmid, is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een begrip in de bouwwereld. Sinds 2008 ligt de focus vooral op het hoofdaannemerschap. Zo worden complete bouwprojecten van A tot Z in eigen beheer ontwikkeld. Denk hierbij aan het verzorgen van de bouwaanvraag, engineering, productie, conservering, montage en afwerking. Hanse heeft een goede relatie met een breed scala aan bouwpartners en onderaannemers.

Hanse Staalbouw bedient een breed spectrum aan opdrachtgevers, zo zijn ze actief in de agrarische sector, industrie, utiliteit, woningbouw. De belangrijkste kernwaarden zijn veiligheid, service, kwaliteit flexibiliteit en maatschappelijke betrokkenheid. Alle medewerkers hebben hetzelfde doel voor ogen: een tevreden opdrachtgever. Kenmerkend voor Hanse Staalbouw zijn de Zeeuwse wortels, deze zijn terug te zien in de mentaliteit: nuchter, hardwerkend en betrouwbaar.

Klaar voor de toekomst
Momenteel wordt in de directie het stokje overgenomen door de nieuwe generatie. Directeur Wim de Jonge zal zich in de komende tijd wat meer naar de achtergrond bewegen om ruimte te maken voor de nieuwe generatie. Marlinde, Jochem en Ruben zijn inmiddels toegetreden tot de directie en daarmee is het bedrijf klaar voor de toekomst.

Onderstaande bedrijfsvideo is gemaakt toen Hanse Staalbouw bijna twee jaar geleden is doorgedrongen tot de finale van de Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award


Locatie

Locatie

Hanse Staalbouw B.V.
De Weel 13
4306 NV Nieuwerkerk

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *