New and improved: The Work Zone

Het vernieuwde stage- en uitzendbureau van HZ University of Applied Sciences in Vlissingen is jonger, actiever en succesvoller dan ooit.

The Work Zone is niet zomaar een uitzendbureau! Het is het stage- en uitzendbureau van de HZ University of Applied Sciences en helpt dagelijks studenten, Young Professionals en werkzoekenden aan werkgevers in het bedrijfsleven door persoonlijke matching. Wij helpen zowel bij het vinden van een stage, bijbaan, startersfunctie als een seniorfunctie. De database staat vol met mbo, hbo en universitaire studenten en afgestudeerden die The Work Zone graag verder helpt.

Het team heeft dagelijks contact met de studenten van de HZ University of Applied Sciences en staan geregeld voor de klas voor het geven van\ sollicitatietraining of stagevoorlichting. Wij kennen de studenten écht!

Wij hebben als doel studenten en Young Professionals laagdrempelig naar de arbeidsmarkt te brengen, hierdoor zijn de bemiddelingskosten een stuk lager dan bij andere partijen. Als je je afvraagt: ‘Wat houdt jou nog tegen om even contact op te nemen? Wij weten het ook niet!

Foto: Marijana Pajovic
Tekst: Kim de Booij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.