Next-Gen ondernemen event – hoe ziet de toekomst van het ondernemerschap eruit?

Op maandag 30 september 2019 organiseren Zeeland Business, Schipper Accountants B.V. en de Zeeuwse Rabobanken het Next-Gen ondernemen event. Hoe ziet ons huidige ondernemerslandschap eruit? En hoe kijken we naar de toekomst? Kortom, wat beweegt en motiveert de nieuwe generatie ondernemers en medewerkers? Deze avond draait om nieuwe inzichten die je direct helpen nieuwe stappen te zetten gericht op de toekomst, of je nu een bedrijf runt of bij een bedrijf werkt. Dit evenement is bij uitstek geschikt voor alle generaties (nieuwe) ondernemers, (young) professionals en iedereen met een ambitieuze geest, in iedere vorm of industrie. Ook als je plannen hebt om te starten met ondernemen ben je van harte welkom om je aan te melden voor dit inspiratie evenement. 

Gedurende de avond zullen keynote speakers van de satirische nieuwssite De Speld LIVE en Tony’s Chocolonely je meenemen in het ondernemerslandschap van nu en in de toekomst. Binnen enkele jaren kreeg het kleine initiatief vrijwel zonder startkapitaal, het voor elkaar om Verkade op de Nederlandse markt voorbij te streven. Het merk is inmiddels al twaalf jaar onderweg naar 100% slaafvrije chocolade. De Speld Live ken je van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. Speciaal voor jou en Zeeland Business komen zij met een ontregelende sensatie naar Goes, met nieuws toegespitst onze provincie.

 

 

 

Programma

Programma

Het programma bestaat uit de volgende programmaonderdelen:

– Mogelijkheid om een aantal workshops te volgen
– Keynote sprekers De Speld LIVE en Tony’s Chocolonely
– Netwerken en borrelen

Tijdens de avond komen de volgende items aan bod:
– Succesverhalen van nieuwe generatie ondernemers
– Wat vinden nieuwe generaties belangrijk en wat zijn hun drijfveren?
– Waar trigger je de nieuwe generatie mee?
– Wie zijn de ondernemers van de toekomst?
– Nieuwe generatie medewerkers binnen organisaties, wat drijft hen?
– Technologische ontwikkelingen & trendwatching
– Verbindingen leggen tussen oude en nieuwe generaties

Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Wanneer u zich aanmeldt, wordt u automatisch op de hoogte gehouden van programma updates.

Het programma vindt plaats tussen 19:00 en 22:00 uur. Tickets zijn beschikbaar tussen 29,95 en 44,95 (inclusief btw). Dit is inclusief drankjes, hapjes en het volgen van het volledige programma + kennissessies.

Keynote speakers

Keynote speakers

Tony’s Chocolonely – ‘crazy about chocolate, serious about people’.
De grootste merken in de wereld zijn nog geen twintig jaar oud; veel succesvolle bedrijven in Nederland nog geen tien. Binnen enkele jaren kreeg het kleine initiatief van Tony’s Chocolonely, vrijwel zonder startkapitaal, het voor elkaar om Verkade op de Nederlandse markt voorbij te streven. Tony’s Chocolonely is inmiddels twaalf jaar onderweg naar een 100% slaafvrije chocolade. “Ze zijn gesteund, aangemoedigd, uitgedaagd en opgegeten en weten nu hoe lastig het is om een industrie te veranderen. Ze zijn enorm gegroeid en hebben resultaten bereikt. De titel van het verhaal is ‘crazy about chocolate, serious about people’.” De Talk gaat gaan over modern ondernemerschap en visie, maar ook over (moderne) slavernij, duurzaamheid en leiderschap.

De Speld – Uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws.
Je kent De Speld uiteraard van van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. Met De Speld LIVE komt een ontregelende sensatie naar Goes. We ontvangen berichten uit de buitenwereld, presenteren de nieuwste onderzoeksresultaten en doen iets met kwark. De Speld LIVE is speciaal voor Zeeland Business one-size-fits-all gemaakt.

Locatie en tijd

Locatie en tijd

Theater de Mythe
Bleekveld 1
4461 DD Goes

Maandag 30 september 2019 19:00 uur – 22:00 uur.

Tickets

Tickets

Klik hier om je tickets te kopen.

Tickets zijn beschikbaar tussen 29,95 en 44,95 (inclusief btw). Dit is inclusief drankjes, hapjes en het volgen van het volledige programma + kennissessies.