Next-Gen ondernemen event

Hoe ziet de toekomst van het ondernemerschap eruit?
Kom naar het Next-Gen event en krijg hierop het antwoord!
Op maandag 30 september 2019 organiseren Zeeland Business Schipper Accountants B.V. en de Zeeuwse Rabobanken het Next-Gen ondernemen event. Tijdens dit event ontdek je het ondernemerslandschap van nu en de toekomst en gaan we in op wat een nieuwe generatie ondernemers en medewerkers beweegt en motiveert. Wat kunnen we leren van de mogelijkheden en van elkaar. Het event draait om het verkrijgen van nieuwe inzichten, die je direct helpen nieuwe stappen te zetten gericht op de toekomst, of je nu een bedrijf runt of bij een bedrijf werkt. Het event is bij uitstek geschikt voor alle generaties (nieuwe) ondernemers, (young) professionals en iedereen met een ambitieuze geest, in welke vorm of industrie dan ook. Ook als je van plan bent om ondernemer te worden ben je van harte welkom om je aan te melden voor dit inspiratie evenement.

Programma

Het programma zal bestaan uit de volgende programmaonderdelen:

– Mogelijkheid om een aantal workshops te volgen
– Keynote sprekers De Speld Live en Tony’s Chocolonely
– Netwerken en borrelen

Tijdens de avond zullen de volgende items aan bod komen:
– Succesverhalen van nieuwe generatie ondernemers
– Wat vinden nieuwe generaties belangrijk en wat zijn hun drijfveren
– Waar trigger je de nieuwe generatie mee
– Wie zijn de ondernemers van de toekomst
– Nieuwe generatie medewerkers binnen organisaties, wat drijft hen?
– Technologische ontwikkelingen & trendwatching
– Verbindingen leggen tussen oude en nieuwe generaties

Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Wanneer u zich aanmeldt, wordt u automatisch op de hoogte gehouden van programma updates.

Het programma zal plaatsvinden tussen 19.00 en 22.00.
Tickets zijn beschikbaar tussen 29,95 en 44,95 (inclusief btw). Dit is inclusief drankjes, hapjes en het volgen van het volledige programma + kennissessies.

Keynote spreker


Tony’s Chocolonely – ‘crazy about chocolate, serious about people’.

De grootste merken in de wereld zijn nog geen twintig jaar oud; veel succesvolle bedrijven in Nederland nog geen tien. Binnen enkele jaren kreeg het kleine initiatief van Tony’s Chocolonely, vrijwel zonder startkapitaal, het voor elkaar om Verkade op de Nederlandse markt voorbij te streven. Tony Chocolonely is inmiddels twaalf jaar onderweg naar een 100% slaafvrije chocolade. “Ze zijn gesteund, aangemoedigd, uitgedaagd en opgegeten en weten nu hoe lastig het is om een industrie te veranderen. Ze zijn enorm gegroeid en hebben resultaten bereikt. De titel van het verhaal is ‘crazy about chocolate, serious about people’.” De Talk zal natuurlijk gaan over modern ondernemerschap en visie, maar ook over (moderne) slavernij, duurzaamheid en leiderschap.


De Speld – Uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws.
Kent u De Speld? De Speld is een satirisch online nieuwsmagazine en uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws. Het satirisch online nieuwsmagazine is opgericht in 2007 door Melle en Jochem van den Berg. In 2011 werd De Speld verkozen tot Website van het Jaar in de categorie ‘entertainment’. Alleen hun Facebookpagina heeft inmiddels al bijna 660.000 volgers. De Speld LIVE is een speciale nieuwsshow van De Speld. In deze show wisselen nieuws, reportages en interviews elkaar in hoog tempo af. De Speld LIVE is daarmee dé smaakmaker tijdens het NXT-GEN event met humor en kennis met een twist over het thema nieuwe generatie ondernemers en medewerkers.

Locatie en tijd

Theater de Mythe
1 Bleekveld
4461 DD Goes

Maandag 30 september 2019.
Het programma zal plaatsvinden tussen 19.00 en 22.00.

Tickets

Klik hier om je tickets te kopen.

Tickets zijn beschikbaar tussen 29,95 en 44,95 (inclusief btw). Dit is inclusief drankjes, hapjes en het volgen van het volledige programma + kennissessies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *