Niet kijken naar hetgeen ik mis, maar naar hetgeen ik heb…!

KlaverbladOp dinsdag 16 december neemt Klaverblad Zeeland met een receptie afscheid van zijn medewerker en ambassadeur Adrie Kaland. Noodgedwongen: Klaverblad Zeeland moet reorganiseren. Per 1 januari 2015 moet de organisatie verder met ongeveer de helft van zijn medewerkers.

Dit persbericht draagt als titel het levensmotto van onze medewerker, de heer Adrie Kaland. Hij was vanaf 1992 verbonden aan de Zeeuwse Stichting Gehandicaptenbeleid en ging in 1996 samen met deze organisatie op in het samenwerkingsverband van Stichting Klaverblad Zeeland.

Adrie Kaland heeft zich onder andere als ambassadeur van de organisatie sterk gemaakt voor de positie van mensen die aangewezen zijn op zorg en ondersteuning.

Ook buiten zijn werkzaamheden voor Klaverblad Zeeland was en blijft de heer Kaland betrokken op het welzijn van zijn omgeving. Ambassadeur van Per Saldo, buurtmakelaar, Ambassadeur voor het VN verdrag voor de rechten van mensen met een beperking, lid van dorpsraad en tot voor kort wmo-adviesraad.

Klaverblad Zeeland en de heer Kaland zullen zich ook na dit gedwongen afscheid blijven inzetten voor de mensen in Zeeland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *