Nieuw! Lentebal

Eens écht een chique avondje uit. Genieten van een fantastisch diner en topentertainment en in die unieke sfeer je netwerk versterken en uitbouwen. Waar in Zeeland kan dat? “Wij konden het zo gauw niet opnoemen”, zegt Michel Kamphuis van EventFactory. “Hoog tijd dus dat wij iets dergelijks gaan organiseren. En dat doen we!”
Op zaterdag 13 april is het zover. EventFactory organiseert die dag haar nieuwe evenement: het Lentebal. Maar hoe nieuw is dat eigenlijk? “Splinternieuw. Het is een heel eigen concept.”

On-Zeeuwse luxe

Alles wordt uit de kast getrokken om er een high end feest van te maken. “Het Lentebal wordt gehouden in Het Arsenaaltheater in Vlissingen. Rutger van der Weel, chef-kok van sterrenrestaurant Katseveer, verzorgt die avond het diner. Dit zal minimaal vier gangen krijgen, voorafgegaan door heerlijke amuses en niet te vergeten vergezeld van passende wijnen en champagne. Daarna start het feest met optredens van topartiesten als Ruth Jacott, Albertina en Johnny Rosenberg (De Nederlandse Michael Bublé-imitator) Het geheel krijgt een luxe uitstraling.”

Netwerken

Tijdens het Lentebal is iedereen welkom. “Voor ondernemers is het een perfecte gelegenheid om in een chique en ontspannen sfeer te netwerken. Maar het is natuurlijk voor iedereen volop genieten van een uniek avondje uit. Je kiest zelf of je zowel bij het diner als het feest aanwezig wilt zijn, of liever alleen de feestavond meebeleeft. Het zal je in ieder geval aan niks ontbreken. Alleen de drankjes tijdens het feest zijn niet inbegrepen. Verder wordt je volledig gefêteerd. We vliegen zelfs een visagist en kapper in voor gasten die nog even de laatste puntjes op de i willen laten zetten.”

Tickets

Is het Lentebal iets voor jou? Bestel je tickets via onderstaande links.
Kaarten diner + feest € 159 (Slechts 100 beschikbaar): https://shop.novotix.nu/channel/942AAEPDS
Kaarten feest € 39: https://shop.novotix.nu/channel/A098HYPCL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.