Nieuw leven in de cloud

artikel-8-foto-1Janine Kliphuis, directeur van Dé Provinciale Kraamzorg is enthousiast over de samenwerking met Paree. “We zijn al vele jaren klant bij Paree en natuurlijk kwamen de cloudoplossingen regelmatig aan bod. Het is een aantrekkelijke keuze om de cloud in te gaan, vergeleken met het investeren in hard- en software.

Door de overname in Brabant, hebben we die overstap sneller gemaakt. Voor ons was het best spannend. Lunavi is een grote organisatie met 400 medewerkers, en 100 daadwerkelijke gebruikers, verdeeld over 9 locaties. Uiteindelijk bleek deze omvang voor Paree geen probleem. Het is naar wens verlopen.”

Cloudoplossingen

De cloudoplossing waar Dé Provinciale Kraamzorg voor koos, betreffen zowel de vaste en mobiele telefonie als de kantoorautomatisering. Het gemak voor ondernemers zit onder andere in de voorspelbare kosten,de schaalbaarheid, de bedrijfszekerheid en de beschikbaarheid van de nieuwste software.

Bovendien is de overstap naar de cloud snel en eenvoudig gemaakt. “We hebben dit goed voorbereid en uiteindelijk op één vrijdagavond gedaan. Voor ons was het belangrijk dat we goed bereikbaar bleven en dat de planning inzichtelijk bleef. Dat lukte uitstekend. Op maandagmorgen kon iedereen zonder problemen aan de slag.”

Paree B.V. Elektro – Telecom

Werrilaan 8

4453 CC ‘s-Heerenhoek

T. 0113-352440

E. info@paree.nl

I. www.paree.nl / www.werkenbijparee.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *