Nieuw pand voor iVenture

Iventure gebouwICT-netwerken en infrastructuur; iVenture in Breskens biedt ICT-oplossingen die merkbaar werken. Dat deze aanpak aanspreekt, blijkt uit de hoge klantwaardering van gemiddeld een 8,8. De groei die het bedrijf meemaakt, vertaalt zich in nieuwe collega’s en een nieuw pand aan Deltahoek 116 in Breskens.

iVenture biedt IT oplossingen die werken. Piet Ekkebus (directeur-eigenaar vergelijkt hun werk soms met een installateur en het water uit de kraan. Als je water nodig hebt, wil je dat het er is en ook de kraan moet het gewoon doen. Zorgeloos dus. En, hoe die kraan werkt? Dat laat je graag over aan experts. Zo is dat ook met internet en automatisering; het moet werken, als je het nodig hebt.

Betrouwbaar en veilig
iVenture biedt oplossingen waar je zelf geen omkijken naar hebt. Het bedrijf is sterk in het ontwerpen, implementeren en beheren van de IT infrastructuur van bedrijven en instellingen. Vanzelfsprekend leveren ze daarbij alle noodzakelijke hard- en software. iVenture levert een IT-infrastructuur die optimaal, 24/7, functioneert en bovendien betrouwbaar en veilig is.

Hoge klanttevredenheid
iVenture is actief bij een breed scala aan bedrijven in Zeeland. Recent klantonderzoek wees uit dat de dienstverlening van iVenture met een gemiddelde van een 8,8 wordt gewaardeerd. De klanten prijzen iVenture om de persoonlijke en betrokken service en de expertise op het gebied van hosting, netwerken en IT-infrastructuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"d1db4ddd40","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"13756","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */