Nieuw: Zeeuwse Vacaturekrant

Binnenkort brengen Zeeland & West-Brabant Business De Vacaturekrant uit, een nieuwe krantspecial voor Walcheren, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen. Het aanbod aan vacatures in Zeeland neemt steeds meer toe. Een goede ontwikkeling natuurlijk, maar hierdoor wordt het ook lastiger om juist personeel te vinden. Met een oplage van 100.000 stuks en een huis-aan-huis verspreiding op Walcheren, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen helpen wij graag met het zoeken naar de juiste kandidaat!

Heeft u een interessante vacature om via De Vacaturekrant te verspreiden? Stuur een e-mail naar marieke@zuidwestbusiness.nl of bel naar 0113-820205 voor meer informatie.

De Vacaturekrant wordt een kwalitatief mooie krant op tablet formaat gevuld met vacatures, interessante artikelen voor (latent) werkzoekenden, bedrijven die personeel aan het werven zijn en adverteerders die iets kunnen betekenen in de ontwikkeling van werknemers of werkzoekenden. Voor u als bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan deze krantspecial. Daarnaast plaatsen wij de vacature die u plaatst in de krant gratis online door op ons eigen vacatureplatform.

Wat krijgt u bij deze editie?
– 
Hoge oplage van 100.000 kranten
– Huis-aan-huis verspreiding op Walcheren, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen
– Extra verspreiding als bijlage bij het Zeeland Business Magazine naar 10.000 bedrijven in Zeeland en West-Brabant
– Gratis online door plaatsing van vacatures op nieuw vacatureplatform online via website Zeeland Business

De vacaturekrant is een nieuwe uitgave van Zeeland Business. Voorbeelden van eerdere krantspecials die qua opzet vergelijkbaar zullen zijn met de vacaturekrant zijn in te zien via onze website:

Starterskrant 2017

Starterskrant 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *