Contacta pleinen – Nieuwe en vertrouwde gezichten

Contacta.nl, de jaarlijkse zakelijke netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland, heeft alles in zich om opnieuw een succesvolle editie neer te zetten. Van 6 tot en met 8 november barsten de Zeelandhallen in Goes uit hun voegen van de bedrijvigheid. Contacta.nl inspireert!

De beurs telt ruim 350 standhouders: bedrijven, organisaties en overheden, en mikt op zo’n 24 duizend bezoekers. Het thema van dit jaar is ‘De impact van data’. Nu dataverzameling en -verwerking steeds gemakkelijker en toegankelijker worden, is het de kunst om hierop in te spelen.

Business Club Kloetinge

De Business Club Kloetinge (BCK) is een gevestigde deelnemer op de beurs. BCK is te vinden in de Noordzeehal en wordt geroemd om de laagdrempelige sfeer. Hier is ‘jasje dasje’ zeker geen must en dat kenmerkt de informele sfeer van dit bijzondere plein met veertien standhouders. BCK heeft 140 leden en is daarmee een van de grootste businessclubs van Zeeland. VV Kloetinge is met bijna 900 leden ook een van de grootste voetbalverenigingen in Zeeland. Het motto van het BCK-plein is ‘Sport verbindt en verbroedert’. De horeca is dit jaar in handen van De Bult en De Vierlinden. De leden van BCK zijn op woensdagavond welkom van 21.30 tot 23.00 uur voor de traditionele borrel. Iedere avond vanaf 18:00 is er een optreden van Peter Heyt.

Bouw & Techniek plein

Het beursplein met bouwende ondernemers uit Zuidwest-Nederland is een must voor zowel de professional als de consument. Bouwpartner Groep (BPG) is een partij die groots is vertegenwoordigd. BPG bezet 300 vierkante meter en trekt zowel de zzp’er in de bouw als de consument. Er zijn vier ruimtes ingericht waar de die laatste inspiratie op kan doen. Aan bod komen de keuken, de badkamer, de tuin en het interieur. Voor de professional zijn dit de bouwthema’s: luchtdicht bouwen, gevelrenovatie, daglicht en badkamerrenovatie. Ook de BPG-bouwmaterialenhandelaren uit de regio zijn van de partij. Die drie-eenheid zorgt voor een goed overzicht van alles dat in en om het huis te realiseren is.

‘Werken in Zeeland’-plein

Dit gloednieuwe concept verbindt werkzoekenden en werkgevers met elkaar. Contacta.nl biedt met het ‘Werken in Zeeland’-plein een platform voor mensen die op zoek zijn naar een baan, maar ook voor diegenen die een carrièreswitch overwegen. Tijdens de beursdagen kunnen werkgever en medewerker direct met elkaar in gesprek. Nieuwe aanwas is noodzakelijk, om in te spelen op het dreigende tekort van zesduizend medewerkers op de Zeeuwse arbeidsmarkt. De Banenmarkt zet op woensdag 7 november van 9.00 tot 14.00 uur vele vacatures in de etalage. Het doel: Zeeland in de kijker als de regio om te wonen, te werken en te genieten.

Schouwen Duiveland-plein

Insteek van het Schouwen Duiveland-plein is veel aandacht voor mensen en samenwerking met klanten en andere deelnemers. Schouwen Duiveland pakt uit met de duurzame, moderne stands van zo’n vijftien bedrijven. Er is bewust gekozen voor milieuvriendelijk materiaal en een eenduidige, professionele uitstraling. De deelnemers staan samen sterk en dat komt ook tot uiting in de gezamenlijke aankleding van het horecaplein. Ondernemersvereniging OSD is ook present. Hier grijpen jonge ondernemers de kans om zich te profileren, een aanrader! De traditionele borrel van de gemeente en OSD is op woensdagavond.

Tekst: Bianca Moorthamer

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *