Nieuwe generatie toepassingen in databaseservices

De concurrent een stap voor blijven betekent kansen benutten, efficiency vergroten en ROI verhogen. Het wordt voor bedrijven steeds problematischer om efficiënt en kostenbesparend te werken omdat zij gebruik maken van allerlei verschillende gegevensbronnen. Door gebrek aan goede datakwaliteit ontstaan steeds vaker struikelblokken. Juist terwijl het van uiterst belang is te werken met betrouwbare data; dit minimaliseert de complexiteit van de dialoog en houdt de kosten laag. Door nieuwe technologie die het real-time gebruik van data ondersteunt, worden gegevens actueel, flexibel en schaalbaar.

 

logo DR3data
R
eal-time datagebruik
Data is een belangrijke troef voor ondernemingen in hun strijd om de euro van de klant. Data moet daarom makkelijk beschikbaar en betrouwbaar zijn. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe generatie toepassingen in databaseservices is dan ook de tool die als plugin aan uw CRM oplossing wordt gekoppeld of als webbased oplossing wordt gebruikt. De tool maakt gebruik van een actuele en complete marketingdatabase als bron. Zo schakelt u razendsnel en maakt u real-time gebruik van marketinginformatie bij de ruim 2,5 miljoen organisaties en instellingen die Nederland rijk is.

 

Toepassingen
De tool als plugin haalt bij het ingeven van een nieuw bedrijf in uw CRM oplossing, alle gewenste actuele gegevens en marketinginformatie uit de bron. De gegevens worden bovendien door de real-time tool automatisch ge-update. Ook kan real-time geselecteerd worden binnen het volledige prospectbestand en kunt u eenvoudig en snel query’s uitvoeren; gegevens zijn actueel en direct inzetbaar. De real-time databaseservice wordt tevens ingezet om inzichten te ontsluiten en om voorspellende analyses te ondersteunen en simuleren.

Door Sylvia van de Nobelen, Marketing Manager DR3DATA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"8982","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */