Contacta 2014: Nieuwe sprekers op de beurs

Alexander Klöpping lanceerde het thema van de Contacta 2014 reeds in april, tijdens het congres “De Nieuwe Wereld” dat plaatsvond in theater de Mythe. Dit jaar gaat de netwerkbeurs over nieuwe kansen en markten. In de Arena beschrijven zes innovatieve sprekers hun wereld van het ondernemen buiten bestaande grenzen.

Na de crisis van de afgelopen jaren ontstaan er langzaam weer kansen voor vrijwel alle bedrijfssectoren. Mede door de technologische ontwikkelingen in de virtuele wereld bespeuren ondernemers een voorzichtige economische groei. De mogelijkheden nú en in de nabije toekomst worden duidelijk tijdens de komende editie van de Contacta Beurs. Op woensdag 5 en donderdag 6 november presenteren de sprekers hun visie op deze nieuwe wereld van het ondernemen:

Alexander Klöpping – Internetgoeroe Alexander Klopping_bijschrift Wouter Rijsman
Klöpping spreekt gepassioneerd over de mogelijkheden voor ondernemers van internet en data, maar ook over de ethische vraagstukken die dit met zich meebrengt. Hij signaleert trends op het internet en in de technologie en adviseert over social media. Klöpping lanceerde in april 2014 het journalistieke verzamelplaform Blende.

 

 

Derk Sauer –  MediamagnaatDerk Sauer
Tijdens Contacta.nl zal Sauer zijn ervaringen delen op het gebied van internationaal zakendoen en vertellen over zijn successen als uitgever en mediamagnaat in Rusland. Hij begon zijn carrière als redacteur, correspondent en hoofdredacteur van de Nieuwe Revu. In Rusland startte hij het eerste glossy-magazine van de Sovjet-Unie.

 

 

JohnvZwedenJohn van Zweden – Behangkoning in de Premierleague
John van Zweden zal een seminar verzorgen waarin zijn verhaal centraal staat. Het verhaal van een haagse volksjongen die de behang- en woninginrichting zaak van zijn vader overnam en het uitbouwde tot grootste behang- en woninginrichtingswinkel van het land. Dit alles wordt verteld met een flinke portie haagse humor.

 

 

Jack van Gelder – Commentator en presentatorJack van Gelder (aangeleverd) - 2013
Jack is vooral bekend als radioverslaggever van topvoetbalwestrijden, ook kennen we hem als televisiepresentator van verschillende (sport)programma’s. Tijdens Contacta.nl deelt hij zijn expertise op het gebied van media.

 

 


Ria pasfotoRia Joosten – Zakenvrouw van het jaar 201
Ria Joosten is de oprichter en eigenaar van Ria Joosten Catering, een toonaangevende catering en evenementenorganisatie. Naast de catering & evenementenorganisatie heeft Ria Joosten ook een drietal eigen locaties ontwikkeld in Neer, Limburg.

 

 

 

Erik Scherder – Professor: Van Brein tot Gedragscherder uvn
Professor Erik Scherder is onder andere bekend van tv programma’s zoals ‘De Wereld Draait Door’ waarin hij op een leuke en manier vertelt over zijn vakgebied. Scherder won meerdere keren de VU Onderwijsprijs. Hij is als hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam en verzorgt een seminar tijdens de Contacta 2014.

Meer informatie over de sprekers is onder anderen te vinden op:

https://www.contacta.nl/contacta-magazine

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *