Nieuwe warehouse perfecte uitvalsbasis Frankrijk

Het nieuwe warehouse van A.C. Rijnberg Transport in de Koegorsstraat in Terneuzen is de perfecte uitvalsbasis voor de op- en overslag van goederen en het transport hiervan. Naast een opslagcapaciteit van vijfduizend vierkante meter, zijn er ook mogelijkheden voor cross-docking en voorraadbeheer. Mede-eigenaar Robert Rijnberg vertelt dat deze nieuwbouw het gevolg is van de toenemende vraag naar op- en overslagactiviteiten. “We willen ons nadrukkelijk op deze activiteiten richten. Met onze huidige faciliteiten konden we niet de gewenste, hoge kwaliteit leveren. Met het nieuwe warehouse kunnen we onze dienstverlening verder optimaliseren en uitbreiden.”

Cross-docking
Het warehouse is met name geschikt voor de op- en overslag van palletgoederen en andere goederen die te handelen zijn met een hef-/reachtruck. Daarnaast zijn groupage zendingen mogelijk. “We verzamelen de deelzendingen meestal in België en Nederland en herschikken ze in het warehouse op basis van eindbestemming voor transport naar Benelux, Duitsland en voornamelijk Frankrijk.”

Warehouse Management Systeem
Verder kan A.C. Rijnberg Transport desgewenst het complete voorraadbeheer verzorgen. “We hebben binnen ons Warehouse Management Systeem een klantenportal. Klanten kunnen online orders plaatsen, de voorraad inzien en orders bekijken, hetgeen buitengewoon efficiënt werkt.

www.rijnberg.com § 0115 – 61 23 84 § Terneuzen

Tekst: Caroline Houmes
Foto: Jan de Carpentier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *