Nieuwjaarsbijeenkomst

Dit evenement is afgelopen. Bekijk hier het fotoverslag.

In 2020 luiden wij opnieuw het nieuwe jaar in. We nodigen je dan ook graag uit om naar deze nieuwjaarsbijeenkomst te komen welke we samen met met De keuken van Denise organiseren op maandag 13 januari!
Deze avond is voor iedereen toegankelijk, óók als je vorig jaar aanwezig was.

Sligro zorgt deze avond voor een héérlijk glaasje champagne bij binnenkomst!

Programma

17.30

Inloop

18.00

Opening met verwelkoming

18.10

Eerst gang
Gepofte tomaatjes, paprikacrème, Hollandse garnaaltjes, limoenmayonaise

18.30

Spreker 1

18.50

Tweede gang
Thaise curry, witvis, paprika, groene groente, koriander, kokos, ananassalsa met munt

19.10

Spreker 2

19.30

Derde gang
Gemarineerde kippendij-saté, ketjap, knoflook, chili, pindasaus, ingelegde komkommer

19.50

Spreker 3

20.00

Vierde gang
Stoof van rund, rode wijn, zilveruitjes Rozemarijn aardappeltjes uit de oven, kappertjes aïoli

20.20

Spreker 4

20.40

Netwerken + dessert
Dessert van vanille, rood fruit, pistache, limoen

21.30

Afsluiting

 

Sprekers

Patrick Keizer
De Ketchupfabriek
Patrick Keizer

De Ketchupfabriek

De ketchup van De Ketchupfabriek wordt op authentieke wijze handgemaakt in Graauw (Zeeland). We gebruiken waar dat kan zoveel mogelijk ingrediënten die lokaal (in eigen streek c.q. Zeeland) of regionaal (heel Nederland) op duurzame of biologische wijze worden geteeld.

Op 6 november 2018  zijn we uitgeroepen tot winnaar van de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen 2018! We mogen ons nu twee jaar lang de de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer van Zeeuws-Vlaanderen noemen.
De jury bestond uit Jo-Annes de Bat (gedeputeerde economische zaken provincie Zeeland), Willeke Pietersma (eigenaar De Haarzaak) en Eric de Ruijsscher (directeur H4A). De MVO-prijs is een initiatief van de Rabobank, gemeente Hulst, gemeente Terneuzen en gemeente Sluis.

Publieksstemming
Er waren 20 aanmeldingen, 6 door de jury genomineerde bedrijven en na een publieksstemming waren er 3 finalisten: wij, Camping Zonneweelde en Poppe Installatietechniek.

People Planet Profit
De jury keek naar het evenwicht tussen mensen, milieu en opbrengst. People Planet Profit is een term uit de duurzame ontwikkeling en het staat voor deze drie elementen die op harmonieuze wijze gecombineerd moeten worden.

Frank Wilthagen
Wilthagen
Frank Wilthagen

Wilthagen

Over Wilthagen
Wilthagen B.V. is een vleeswarenbedrijf dat ruim 45 jaar Zeeuwse vleesproducten en snacks produceert, zoals Zeeuwse knabbelspek, boerenleverworst, maar ook kroepoek met zeewier-, uien- en garnalensmaak.

Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2019
Het Thoolse bedrijf Wilthagen is 22 oktober 2019 in de Mythe in Goes uitgeroepen tot het Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2019. Met een verschil van slechts 17 punten is Wilthagen de grote winnaar! Nog nooit is het verschil tussen twee finalisten zó klein geweest.

Het thema was deze keer gebaseerd op de bijdrage wat het bedrijf levert aan de provincie Zeeland op personeel en/of productniveau. De jury roemde Wilthagen voor de unieke Zeeuwse producten die binnen en buiten Nederland worden verkocht en daarmee Zeeland positief op de kaart zetten.
Nagenoeg alle bekende supermarkten hebben producten als Zeeuws knabbelspek in het assortiment. Daarnaast werd het samenwerken met lokale, Zeeuwse, leveranciers als positief ervaren.

Jan Lagasse
North Sea Port
Jan Lagasse

North Sea Port

Over North Sea Port
Veelzijdig, multimodaal, en met veel ruimte voor ontwikkeling. Dat is North Sea Port. We zijn een veelzijdige haven, omdat we zeer uiteenlopende soorten goederen via onze kades zien passeren.

Waterstoffabriek
“Wij zijn bij uitstek het gebied waar zo’n waterstoffabriek terecht zou moeten komen. Op dit moment zit al de helft van de Nederlandse en 1/3e van de volledige waterstofconsumptie van de Benelux in ons havengebied. Nu al is waterstof hier een belangrijke grondstof en energiedrager. Bij verdere vergroening van de industrie verwachten we hier bovendien een exponentiele groei in. Het mooie is ook, dat er bij waterstoffabrieken een overschot aan zuurstof ontstaat en dat we in ons gebied weer partijen hebben die dat goed kunnen gebruiken. Zo ontstaat er een duurzaam, bijna gesloten complex", aldus Jan Lagasse.

(Bron: Zeeland Business magazine 5, 2019)

 

De keuken van Denise
De Keuken van Denise maakt elk evenement uniek! Van ontbijtsessie, product lancering, lunches, bedrijfsborrel, netwerkevenement of een uitgebreid diner aan tafel. We zorgen dat de catering in uw bedrijf tot in de puntjes geregeld is!

Win!
Onder de aanwezigen wordt er namens Auto Poppe een auto verloot voor één maand. (auto in overleg!)

Aanmelden
De avond is gratis te bezoeken voor leden van Zeeland Business. Nog geen lid? Bekijk hier onze lidmaatschappen. Of meld je aan als introducee voor een bijdrage van €49,50 (excl. btw & servicekosten). Let op: het maar éénmalig mogelijk om je als introducee aan te melden en je dient namens een bedrijf aan te sluiten. Wil je na deze avond nog een avond bezoeken, dien je lid te worden van het netwerk. De avond is inclusief uitgebreid diner en drankjes.

Klik hier om je aan te melden voor deze netwerkbijeenkomst.

Locatie
Auto Poppe
13 Pearyweg
4462 GT Goes

Benieuwd welke personen je gaat tegenkomen deze avond?
Bekijk het hier: Aanmeldingen nieuwjaarsbijeenkomst