Nieuws over Contacta 2014

Professor Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam, zal een seminar verzorgen op Contacta.nl 2014. De professor is bekend van tv programma’s als ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Koffietijd’ waarin hij op een leuke en meeslepende manier vertelt over zijn vakgebied.

Prof. Erik Scherder won meerdere keren de VU Onderwijsprijs. De jury schreef onder meer: “Erik is een van de weinige docenten waarbij studenten zo goed als alle colleges hebben gevolgd. Hoe leuk de vorige avond ook was, hoe laat het ook is geworden, de colleges van Scherder sla je niet over.”

Ria Joosten, zakenvrouw van het jaar 2014, zal spreken op Contacta.nl 2014. Ria Joosten is de oprichter en eigenaar van Ria Joosten Catering, een catering en evenementen organisatie die in Zuid-Oost Nederland een toonaangevende speler is in de leisuremarkt. In 2013 werd Ria Joosten ook al bekroond met de titel ‘Meest markante horecaondernemer van Nederland’.

Naast de catering en evenementenorganisatie heeft Ria Joosten Catering & Evenementen ook een drietal eigen locaties ontwikkeld in Neer, Limburg.

In het ProefLokaal LimburgDe Braampeel en AandeHammermolen kunnen de gasten vergaderen, feesten en overnachten.
De inschrijvingen voor Contacta.nl 2014 zijn in volle gang. Een groot aantal standhouders is al verzekerd van standruimte tijdens de netwerkbeurs op 4, 5 en 6 november 2014.

De beschikbare standplaatsen worden snel geboekt. Wilt u met uw onderneming of organisatie deelnemen aan Contacta.nl 2014 en 23.500 zakelijke bezoekers ontmoeten in drie dagen? Neem dan contact op met Erik Voerman voor een passend voorstel tot deelname.

Telefoon: 0113 850 899 – 06 200 62 231
E-mail: erik@lmgweb.nl
Direct inschrijven: contacta.nl/stand-boeken

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.