Nog sneller en nauwkeuriger leidingwerk in- en opmeten

Om klanten in de offshore, scheepvaart en industrie nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Hydrauvision onlangs een hightech mobiel inmeetsysteem in gebruik genomen om op locatie bij de klant of in de werkplaats gebogen buis in- en op te meten. In combinatie met de nieuwe extra CNC buigbank kan leidingwerk zo perfect op maat worden gemaakt. Het nieuwe systeem is ideaal voor het snel en nauwkeurig vervangen van bestaande buizen, maar ook om deze te optimaliseren of aan te passen aan een nieuwe situatie.

Voordelen van de nieuwe combinatie zijn de snelheid en nauwkeurigheid waarmee buizen kunnen worden geproduceerd. Het mobiele systeem bestaat uit een 3D camera en draadloos opneemsysteem dat automatisch een 3D tekening genereert. Vervolgens kan de data direct worden ingevoerd in één van de CNC buigbanken, ook als het gaat om complexe, meervoudig gebogen buizen.

Bestaande buizen hoeven niet eerst gedemonteerd te worden, maar kunnen op locatie worden opgemeten, zodat eventuele downtime tot het absolute minimum wordt beperkt. Op dit moment is Hydrauvision het enige bedrijf in de Benelux dat op deze manier kan werken.


Hydrauvision
Buys Ballotstraat 7
4507 DA Schoondijke
www.hydrauvision.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.