Ondernemen in Sluis, altijd anders

Gezellige familiestranden en weidse natuurgebieden. Bruisende koopcentra en de rust van het platteland. Historische kernen en moderne overnachtingsmogelijkheden. Mooie familiebedrijven en
krachtige ondernemers. De gemeente Sluis heeft het allemaal! Nieuwsgierig geworden? Claudia Pielaat en Odile de Pooter van het Ondernemersloket van de gemeente Sluis beantwoorden graag uw vragen. Ze zijn te vinden tijdens Contacta op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen (standnummer 631).

Ondernemersloket, ook op Contacta
Het Ondernemersloket is het centrale aanspreekpunt voor ondernemers in de gemeente Sluis. Een wegwijzer voor starters, doorstromers en nieuwkomers in West Zeeuws-Vlaanderen. Natuurlijk mag het loket niet ontbreken tijdens de Contacta.

Zaken doen met de gemeente
U kunt bij het Ondernemersloket terecht voor informatie over bestemmingsplannen, vergunningen, horeca & detailhandel, bedrijfshuisvesting, vestigingsfactoren en economisch beleid. Het
ondernemersloket kent de procedures, weet de juiste contactpersonen te bereiken, beschikt over de toegang tot alle nodige informatie en helpt u bij de afhandeling van vragen en klachten. De adviezen zijn gratis.

Gemeente Sluis
Postbus 27
4500 AA Oostburg

Bezoekadres
Klanten Contact Centrum
Nieuwstraat 22
4501 BD Oostburg

T. 14 0117
E. ondernemen@gemeentesluis.nl
I. www.ondernemeninsluis.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *