Ondernemers, innoveer de zorg!

Gezocht: Ondernemers met goede ideeën om innovaties in de zorg te realiseren. Denk aan het verbeteren van de zorg met minder mensen of het beter bereikbaar en beschikbaar maken van zorg. Maar ook het samen met zorginstellingen en kennisinstellingen ontwikkelen van innovaties. Allemaal met als doel de Zeeuwse economische bedrijvigheid in de zorgsector te laten groeien. Een initiatief van Syntens met financiële steun van de provincie Zeeland.

Veel ondernemers zijn niet bekend met de kansen die er liggen in de zorg. Een markt die sterk groeit de komende jaren. Ondernemers schrikken ook terug omdat de regels en wetten streng en complex zijn. Kortom ondernemen in de zorg is geen ‘piece of cake’ daarom gaat het project ZorgRijk Zeeland de ondernemers op weg helpen.

ZorgRijk Zeeland wil ondernemers voorlichten over de kansen in deze markt. Daarvoor worden bijeenkomsten georganiseerd op 7 en 21 september en 5 oktober 2011. Vervolgens organiseert men op 18 oktober een matchmaking event waar ondernemers en zorginkopers elkaar kunnen ontmoeten. Vervolgens start in november de masterclass Care2Business van 2x twee dagen waarin vaardigheden en inzicht in wet en regelgeving worden geboden om met succes een innovatie in de zorg markt te kunnen introduceren.

Meer weten of aanmelden voor de bijeenkomsten kan bij Syntensadviseur Jack Hoogenboom op 06 5122 4481

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.