Ondernemersdag Walcheren – dinsdag 3 december

Een ondernemersdag in Vlissingen voor starters, zzp’ers en small business ondernemers
Ga goed voorbereid het nieuwe jaar in door naar de Ondernemersdag in Vlissingen te komen. Op dinsdag 3 december organiseert Zeeland Business een gratis ondernemersdag in Dockwize te Vlissingen. Deze avond is speciaal bedoeld voor starters, zzp’ers en small business ondernemers. In samenwerking met Rabobank, Interpolis en Dockwize worden de ondernemers tijdens deze avond verder op weg geholpen. Zoals gebruikelijk bevat ook deze avond veel informatie en kennis over het ondernemerschap.

Het programma
Gedurende de hele avond is er op de informatiemarkt een diverse groep aan kennispartners aanwezig, waaraan de bezoekers alle vragen kunnen stellen die zij hebben. Tussendoor volgen de ondernemers diverse seminars en workshops over bijvoorbeeld financiën, verzekeren of belastingen.
Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om zichzelf op te geven voor het voorprogramma waarin Het Imago Spel, verzorgd door Home of Power, gespeeld wordt.
Tijdens dit spel krijgen ze diverse tips over hoe zij zichzelf zo goed mogelijk kunnen presenteren en hebben ze de mogelijkheid om met andere ondernemers te netwerken. Ook kunnen de bezoekers zich aanmelden voor de toets je haalbaarheid sessies, waarin ze feedback van diverse experts krijgen.
Kortom, de ondernemersdag bevat een rijk gevuld programma voor starters, zzp’ers en small business ondernemers.

Aanmelden
Aanmelden is hier mogelijk.
Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *