Deelname startersdag

Zeeland Business organiseert in samenwerking met Startersdagen.com sinds 2014 regionale startersdagen in Zeeland. De evenementen zijn bedoeld voor pre-starters, starters en jonge bedrijven en kenmerkt zich door het lokale, intieme en kwalitatieve karakter. Ieder evenement kent een vast stramien met de startersmarkt, seminars, workshops en netwerkmogelijkheden en worden doorgaans bezocht door 100 tot 150 starters.

De starters van nu zijn de ondernemers van de toekomst!
Ieder evenement wordt door de weeks in de avonduren regionaal gehouden en gemiddeld bezocht door starters die behoefte hebben aan kennis en ondersteuning in het opstarten of verder laten groeien van een eigen onderneming. De kracht van dit concept zit hem in het regionale karakter en het samenspel in de aanwezigheid van landelijke en lokale bedrijven en overheden. Daarnaast wordt met het kleinschalige karakter veel meer persoonlijke gesprekken gevoerd dan bij evenementen gericht op de “massa”.

Kennispartners
Een startersdag bestaat uit kennispartners vanuit verschillende disciplines en kennisgebieden . Deze worden gevormd door landelijke en regionale organisaties en overheden. Allen met het doel om starters verder te helpen in het opbouwen of verder uitbouwen van hun jonge onderneming. Dit doen zij door aanwezig te zijn met een stand en/of via het geven van seminars, workshops of masterclasses. Binnen het avondprogramma vinden vier elementaire onderdelen plaats, te weten:

  • Plenaire sessies met kennisdeling (zoals succesvolle starters/ondernemers aan het woord)
  • Startersmarkt met standhouders (rond de 15 tot 20 kennispartners)
  • Seminars, presentaties en workshops (tussen 6 en 10)
  • Netwerken

Wilt u ook deelnemen als kennispartner van de Zeeland Business Startersdagen? Neem dan contact op via onze contactpagina.