Kennispartner worden

Kom ook in contact met de klant van morgen!
Zeeland Business organiseert sinds 2014 drie regionale ondernemersdagen verspreid door geheel Zeeland. De evenementen zijn bedoeld voor pre-starters, starters en jonge bedrijven en kenmerkt zich door het lokale, intieme en kwalitatieve karakter. Ieder evenement kent een vast stramien met de ondernemersmarkt, seminars, workshops en netwerkmogelijkheden en worden doorgaans bezocht door 100+ pré-starters, beginnende zelfstandigen, jonge bedrijven, zzp’ers en small business bedrijven.

Ieder evenement wordt door de weeks in de avonduren regionaal gehouden en bezocht door ondernemers die behoefte hebben aan kennis en ondersteuning in het opstarten of verder laten groeien van een eigen onderneming. De kracht van dit concept zit hem in het regionale karakter en het samenspel in de aanwezigheid van landelijke en lokale bedrijven en overheden. Daarnaast wordt met het kleinschalige karakter veel meer persoonlijke gesprekken gevoerd dan bij evenementen gericht op de “massa”.

Kennispartners
Een ondernemersdag wordt gevormd door kennispartners vanuit verschillende disciplines en kennisgebieden. Allen met het doel om pré-starters, beginnende zelfstandigen, jonge bedrijven, zzp’ers en small business bedrijven verder te helpen in het opbouwen of verder uitbouwen van hun jonge onderneming. Dit doen zij door aanwezig te zijn met een stand en/of via het geven van seminars, workshops of masterclasses. De gelegenheid om uw kennis te delen met de startende ondernemers en tevens contact te leggen met de klanten van morgen!

Binnen het avondprogramma vinden vier elementaire onderdelen plaats, te weten:

  • Plenaire sessies met kennisdeling (zoals succesvolle starters/ondernemers aan het woord)
  • Ondernemersmarkt met standhouders (rond de 15 tot 20 kennispartners)
  • Seminars, presentaties en workshops (tussen 6 en 10)
  • Netwerken

Wilt u ook deelnemen als kennispartner van de Zeeuwse ondernemersdagen? Neem dan contact op via onze  contactpagina.