Ondernemersklankbord: Ervaren kijk op zaken

Foto

Een eigen bedrijf aan het starten? Of misschien al net de deuren geopend? Vol enthousiasme beginnen jaarlijks vele mensen met een eigen bedrijf. Maar een groot aantal van deze bedrijven gaat binnen enkele jaren helaas weer ten onder. Soms ligt dat aan een gebrekkige voorbereiding, geen heldere strategie of worden er in het begin onjuiste inschattingen gemaakt.

In de eerste jaren moet u als starter veel beslissingen nemen die bepalend zijn voor het slagen van uw bedrijf. En juist in deze zo belangrijke startfase kan de steun van een adviseur van Ondernemersklankbord het verschil maken en u helpen met een succesvolle start.

Stichting Ondernemersklankbord is een onafhankelijke ideële organisatie, zonder winstoogmerk, die ruim 35 jaar bestaat. Ondernemersklankbord ondersteunt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf bij ondernemersvraagstukken: de start van een bedrijf, bedrijfsbegeleiding, bedrijfsopvolging en faillissementspreventie. Op zoek naar een klankbord? Ondernemersklankbord biedt starters hulp bij alle soorten ondernemingsvragen en een onafhankelijke steun in de rug voor ondernemers in het MKB.

Onze adviseurs zijn oud-ondernemer en kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen bij:

  • Productontwikkeling
  • Beoordeling businessplan
  • uitbreiding en groei
  • marketing en sales
  • financiën, kredietverlening en administratie
  • management en personeelszaken
  • starten van een onderneming of
  • doorstart

Maak een afspraak met een adviseur uit uw eigen regio. Ervaren oud-ondernemers en specialisten staan u met hun expertise en jarenlange ondernemerservaring graag te woord. In het kennismakingsgesprek bespreken wij met u of een klankbordtraject u verder kan helpen.

 

Voor Zeeland kunt u contact opnemen met:

Dhr. S.M. de Winter, smdewinter@hotmail.com

Voor West-Brabant kunt u contact opnemen met:

Dhr. R. Van Diem, r.vandiem@gmail.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *