Onderzoek Academy

Zeeland kent een groot aanbod aan coaches en trainers op veel verschillende kennisgebieden. Om dit mooie aanbod centraal aan te kunnen bieden en zichtbaar te maken richting ondernemers, hebben wij de ZB en WB Business Academy ontwikkeld. Wij willen de Business Academy verder gaan ontwikkelen en zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de tweede fase.

Om ons concept verder aan te scherpen hebben wij in samenwerking met stichting ZigZag (een onafhankelijk, niet commerciële stichting gericht op het aanjagen en stimuleren van economische ontwikkelingen in Zeeland) een onderzoek ontwikkeld waarin een verdere inventarisatie wordt gemaakt naar de behoefte van een centraal aanbod aan trainingen en opleidingen bij Zeeuwse aanbieders. Daarnaast willen wij inventariseren of er behoefte is aan een (intensievere) samenwerking tussen de Zeeuwse aanbieders. Daarin wordt gekeken naar het elkaar versterken via collectieve zichtbaarheid, gezamenlijk binnenhalen van potentiële opdrachtgevers en wat men vindt van kennisdeling, intervisie, samenwerking en synergie.

Wij stellen uw input zeer op prijs. Zo ja, dan willen wij u vriendelijk verzoeken het onderzoek in te vullen en eventuele opmerkingen op basis van de vijf onderstaande speerpunten en onderdelen aan ons door te geven. Graag verzoeken wij u het onderzoek uiterlijk maandag 4 december 2017 in te vullen en te voorzien van uw reactie.

Het onderzoek kent een vijftal speerpunten:

  • Algemene informatie over de aanbieder
  • Samenwerking en algehele bekendheid
  • Aanbieden centraal aanbod
  • Samenwerkingsplatform voor trainers en coaches
  • Afsluiting en mogelijkheid voor vragen en opmerkingen

De resultaten uit het onderzoek helpen ons om de Business Academy verder uit te bouwen. Daarnaast willen we kijken naar de mogelijkheden in een verdere samenwerking en kennisdeling tussen de Zeeuwse aanbieders.

Het invullen van de enquête kan via deze link:  Centraal Zeeuws training/coachingsaanbod en een trainers- & coachesplatform

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"52abca6ca3","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"21209","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */