One Stop Shopping in Vlissingen

artikel-7-foto-1Wie denkt dat One Stop Shopping alleen iets is voor de randstad heeft het mis. Afrit40, gevestigd op bedrijventerrein Souburg, is een samenwerkingsverband tussen drie bedrijven gevestigd in één pand. Goed bereikbaar, pal aan de A58 met een groot parkeerterrein. Bouwcenter Logus, Wooninterieur Lavoir en Kastenstudio Zeeland vormen gezamenlijk Afrit40.

De producten en adviezen van de drie gezamenlijk opererende bedrijven zijn complementair aan elkaar. Met het uitgebreide keuken-, tegel- en badkamerassortiment van Bouwcenter Logus, gecombineerd met gespecialiseerd maatwerk van Kastenstudio Zeeland en woonadvies van Wooninterieur Lavoir is Afrit40 in staat om een totaalpakket te leveren voor heel de woning. Ook in Zeeland speelt men met deze samenwerking dus in op de behoeften van de klant.

Ruim assortiment bij Bouwcenter Logus

De showroom van Bouwcenter Logus is ingericht met de mooiste keukenopstellingen van Schüller en next125. “Maar ook voor de laatste trends in badkamers en tegels bent u bij ons aan het juiste adres!”, laat Eddy Buunk van Bouwcenter Logus weten. “Naast keukens en badkamers in alle soorten en stijlen leveren we ook tegels en natuursteen voor vloer en wand, in elke gewenste uitvoering. Voor elke smaak van iedere klant kunnen wij een passende invulling aanbieden.”

Doordat de drie bedrijven elkaar aanvullen en exact weten wie welke expertise huisvest, kunnen we meerwaarde bieden aan onze klant.

Gespecialiseerd maatwerk door Kastenstudio Zeeland

Bij Kastenstudio Zeeland vindt u tal van maatwerkproducten. Kasten, plafonds en balustrades. “Bij buurman Logus worden onder andere houten deuren verkocht. Wij vullen hun assortiment aan met stalen deuren en deuren van hardglas. Maatwerkproducten die goed aansluiten op de rest van ons assortiment” aldus een enthousiaste Jurian van der Hart.

Advies van Wooninterieur Lavoir voor de perfecte inrichting

Om de perfecte inrichting van uw woning in te vullen biedt Wooninterieur Lavoir de ideale gelegenheid aan om het gehele interieur aan te kleden. Het assortiment bestaat uit een grote collectie harde en zachte vloeren, raamdecoratie of gordijnen, maar ook uit mooie soorten behang, tapijten en diverse meubels.

“Doordat het zo goed werkt met de drie bedrijven in één showroom, kunnen we samen met de klant in één oogopslag laten zien hoe de samengestelde materialen elkaar kunnen versterken en hoe er een mooi evenwichtig en samenhangend geheel kan ontstaan”. Geeft Esther de Ridder aan.

“Dit is erg leuk om te doen, omdat wij met de klant mogen meedenken en hen hierin kunnen adviseren”. Wooninterieur Lavoir heeft ook een filiaal in Arnemuiden. Hierdoor kunnen wij een ontzettend groot assortiment aanbieden en is er voor ieder budget wat wils.

One Stop Shopping

Een klant hoeft dus echt de provincie niet uit. Goed bereikbaar, goed advies en op één adres alles uitzoeken. Geen gesjouw met kleurstalen van de ene winkel naar de ander, maar gewoon even naar de andere afdeling lopen. De klant kan zo direct zien hoe de kleurcombinatie staat en keuzes maken!” zegt Jurian van der Hart van Kastenstudio Zeeland.

One Stop Shopping

–  Kastenstudio Zeeland

–  Bouwcenter Logus

–  Wooninterieur Lavoir

Marie Curieweg

A58 afrit 40 Souburg / Ritthem

Vlissingen

0118-690000

 

Www.afrit40.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *