Online bijeenkomst over ondernemen in crisistijd

Eerste digitale netwerkevent voor Zeeuwse ondernemers

Het Zeeuwse bedrijfsleven zucht onder de Coronacrisis. Zekerheden zijn weggevallen, toekomstvisies moeten worden bijgesteld en bedrijfsstrategieën kunnen de prullenbak in. Meer dan ooit hebben ondernemers de behoefte om met elkaar te sparren. Met de intelligente lockdown zijn echter alle evenementen tot minimaal juni geannuleerd. Om in deze tijden toch met elkaar in contact te komen, organiseert Zeeland Business op dinsdag 21 april het eerste online ondernemersevent van Zeeland.

Paneldiscussie ondernemen in crisistijd
In een virtuele omgeving worden diverse onderwerpen rondom het Zeeuwse ondernemerschap in crisistijd behandeld. Onder andere Gedeputeerde Jo-Annes de Bat, GGD Zeeland, een Zeeuwse ondernemerscoach, een expert van de Zeeuwse arbeidsmarkt en een cyber security expert zullen met elkaar in gesprek gaan over de toekomst van het Zeeuwse bedijfsleven, de Zeeuwse arbeidsmarkt, maar ook de kansen en de ontwikkelingen als deze crisis voorbij is. Daarnaast komen diverse ontwikkelingen over online werken aan bod.

Unieke online netwerktool
Na de interactieve paneldiscussie krijgen ondernemers de gelegenheid met elkaar in gesprek te gaan via 1 op 1 videocalls. Via een netwerkapp zullen matches worden gemaakt op basis van verschillende online algoritmes, zoals LinkedIn. De innovatieve netwerktool zorgt dat na de match direct een virtuele netwerkomgeving opstart.

Online zakelijke events
Het digitale netwerk vormt onderdeel van een tweetal online events van Zeeland Business. In mei vindt in samenwerking met diverse Zeeuwse marketingcommunicatie bureaus de online Business Bootcamp plaats. Een evenement waarin kennisdeling, kennisbijschaving en netwerken centraal staat door middel van webinars over verschillende onderwerpen, zoals marketing, communicatie en HRM gerelateerde onderwerpen.

Meer informatie en aanmelden is mogelijk via de volgende link: https://www.zeelandbusiness.nl/onlinenetwerkbijeenkomst/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *