Online boekhouden is de toekomst

Online boekhouden, doe jij het al? Waarom niet? De voordelen klinken prima: je bent flexibel, je bespaart tijd en je bent altijd up-to-date met je financiële administratie.
Online boekhouden wint aan populariteit. Dat signaleert ook René Ruisaard, accountant bij CapsNobel Goes. Het bedrijf is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, financiële planning en HRM-advies. Er zijn vestigingen in Goes, Halsteren, Breda en Bennekom. CapsNobel is aangesloten bij de SRA, de landelijke netwerkorganisatie voor accountants. Het bedrijf is actief voor klanten in het mkb, maar ook voor grotere ondernemingen.

Besparen
“Financiële administratie is altijd maatwerk”, zegt René. “Natuurlijk zijn ook de klanten die met de spreekwoordelijke schoenendoos binnen stappen welkom. Maar wil je als ondernemer echt met gemak je administratie doen, kies dan voor online boekhouden. Het kost minder tijd en je bent altijd bij.” Voor diegenen die twijfelen over de veiligheid: Niet nodig! “We werken in een veilige omgeving in de cloud. Je logt in op een pakket, waar je je op abonneert. Aanschaf van software is niet nodig. De bankmutaties worden gekoppeld. Je ziet direct hoe je bedrijf ervoor staat en bespaart op de accountancykosten.” De deskundigheid van CapsNobel reikt verder dan alleen ‘zorgen dat cijfers in orde zijn’. “Daar zijn we een accountantskantoor voor”, zegt René. “We zijn een professionele partner en zijn perfect op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Samen halen we het beste uit je bedrijf.”

CapsNobel Accountants & Belastingadviseurs
Stationspark 37
4462 DZ Goes
Ook vestigingen in Halsteren, Breda en Bennekom
www.capsnobel.nl

Fotografie: Marijana Pajovic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *