Online event

Digitaliseren is de trend van de 21e eeuw. Waarom geen online evenement organiseren in plaats van een fysiek evenement? Wij helpen je graag! Na jarenlang alleen offline evenementen te hebben georganiseerd hebben wij ons ook gespecialiseerd in het aanbieden van online evenementen. Zeker in 2020 hebben het bijwonen van online events en webinars een enorme toevlucht genomen en hebben mensen hun weg verder gevonden in het online vergaderen, kennisdelen en inspiratie opdoen. De verwachting is dat deze manier van online events bijwonen alleen maar verder toe gaat nemen.

En waarom ook niet? Met de huidige technieken kun je tegenwoordig uitstekend betekenis- en sfeervolle events neerzetten met de nodige interactie en beleving.

Soorten online events
Denk hierbij aan online netwerkevent, klantdag, virtueel congres, online brainstormsessies en productlacnering. Ieder evenement wat je voorheen live hebt aangeboden is om te buigen naar een digitale variant.
Heb je bepaalde wensen of ideeën, daag ons uit, want wij helpen graag! Bovendien kun je ervoor kiezen om via ons Zeeland Business platform jouw evenement te promoten en jouw doelgroep te bereiken. Bekijk hieronder een greep van wat wij voor jou kunnen betekenen

  • Netwerkevent
  • Virtueel congres
  • Online brainstormsessies
  • Event naar je eigen wensen

Hoe ziet een online event eruit? Kijk hier voor eerdere online events!

Netwerkevent
Organiseer voor jouw relaties of klanten een event met impact. Maak gebruik van onze bestaande concepten of ontwikkel samen met ons een compleet nieuw event. Via netwerken houd jij jezelf of jouw bedrijf in “the picture”. Businessevenementen.com is gespecialiseerd in het organiseren van bijeenkomsten waar het netwerken centraal staat.

Klantdag
Organiseer jij voor je klanten altijd een live event maar is dat op dit moment niet meer mogelijk? Wellicht is een digitale variant dan iets voor jou. Deel jouw innovaties online, kom in contact met jouw klanten of nodig leads uit voor een digitale kennismaking met jouw organisatie.

Virtueel congres
Wil jij voor jouw personeel bijscholing aanbieden, jouw klanten leren en inspireren over nieuwe producten en/of diensten of een specifieke doelgroep jouw merk laten ervaren? Ook dit kan online door middel van een virtueel congres. Rondom een centraal thema richten wij jouw boodschap tot een grootschalig publiek.

Online brainstormsessies
Wil je met collega’s of klanten brainstormen over bestaande of nieuwe onderwerpen binnen het bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ook hierbij kunnen wij helpen met het opzetten van een interactieve brainstormsessie.

Jouw eigen wensen en ideeën?
We kijken graag samen naar jouw eigen wensen en ideeën voor het opzetten van een online event en zorgen voor een online evenement met een geweldige impact!

Heeft u interesse in een van de bovenstaande evenementen? Neem dan contact met ons op per mail of bel naar 0113 – 820 205.