Online & hybride events

Digitaliseren is de trend van de 21e eeuw. Waarom geen online evenement organiseren in plaats van een fysiek evenement? Wij helpen je graag!

Zeeland Business heeft ruim twaalf jaar ervaring in het organiseren van uiteenlopende evenementen. Na jarenlang alleen offline evenementen te hebben georganiseerd hebben wij ons de laatste jaren ook gespecialiseerd in het aanbieden van online evenementen.
Denk hierbij aan online webinars, netwerkevent, virtueel congres, online brainstormsessies of live streams over specifieke thema’s. Heb je bepaalde wensen of ideeën, daag ons uit, wij helpen graag! Daarnaast kun je ervoor kiezen om via ons platform jouw evenement te promoten en jouw doelgroep te bereiken of onze expertise in te zetten voor eigen, niet openbare, evenementen.

Bekijk hieronder een greep van wat wij voor jou kunnen betekenen
– Webinars
– Netwerkevent
– Virtueel congres
– Online brainstormsessies
– Event naar je eigen wensen

Webinars
Via een webinar kun je een lezing houden, een workshop geven, een college volgen of een presentatie houden die plaatsvindt via het internet. Een webinar is een seminar met uitsluitend online publiek. Een webinar is bijzonder geschikt om een grote groep deelnemers tegelijk te bereiken.
Benieuwd naar een van de mogelijkheden? Klik hier voor de aankomende Business Bootcamp!

Netwerkevent
Organiseer voor jouw relaties of klanten een event met impact. Maak gebruik van onze bestaande concepten of ontwikkel samen met ons een compleet nieuw event.
Via netwerken houd jij jezelf of jouw bedrijf in “the picture”. Zeeland Business is gespecialiseerd in het organiseren van bijeenkomsten waar het netwerken centraal staat.
Kijk hier voor het fotoverslag van het afgelopen online netwerkevent.

Virtueel congres
Wil jij voor jouw personeel bijscholing aanbieden, jouw klanten leren en inspireren over nieuwe producten en/of diensten of een specifieke doelgroep jouw merk laten ervaren? Ook dit kan online door middel van een virtueel congres. Rondom een centraal thema richten wij jouw boodschap tot een grootschalig publiek.

Online brainstormsessies
Wil je met collega’s of klanten brainstormen over bestaande of nieuwe onderwerpen binnen het bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ook hierbij kunnen wij helpen met het opzetten van een interactieve brainstormsessie.

Jouw eigen wensen en ideeën?
We kijken graag samen naar jouw eigen wensen en ideeën voor het opzetten van een online event en zorgen voor een online evenement met een geweldige impact!

Heb je interesse in een van de bovenstaande evenementen? Neem dan contact met ons op per mail of telefoon: info@zeelandbusiness.nl // 0113-820 205