Online platform voor inspiratie en ideeën

P1030104-1Sheboezz is een online platform voor inspiratie en ideeën op het gebied van interieur, decoratie en lifestyle in de vorm van persoonlijke blogs, verdiepende artikelen en beelden.
Zo wisselen verrassende producten, trends en bijzondere (woon)winkels elkaar af, maar komen er ook regelmatig variaties op bestaande thema’s voorbij. Sheboezz lost alledaagse uitdagingen op met inzichten, favorieten, binnenkijkers en trends in combinatie met leuke of bijzondere adressen.
Daarnaast is er een webshop voor bijzondere (handgemaakte) producten. Veel producten kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen van de klant.
Uiteraard kan ook iedereen bij Sheboezz terecht voor een persoonlijk advies.

Tevens is Sheboezz, vanaf mei t/m september 2015, met een wisselend assortiment te vinden in de Pop Up Shop, Ganzepoortstraat 11 te Goes.

Waarom Sheboezz?
Sheboezz is een combinatie van mijn naam, Sheila Boeting, een naam die me iets heel eigens en unieks geeft.
En uniek, is precies het concept waarmee je van een huis je thuis maakt. Een samenstelling van verschillende elementen in combinatie met de eigen persoonlijkheid, leidt tot de meest prachtige interieurs. Vertaal je lifestyle naar je interieur, dat is vooral de boodschap.
De combinatie van passie voor wonen en het willen voorzien in informatie over mogelijkheden heeft dit klankbord voor het creëren van een droomhuis doen ontstaan.

Laat je inspireren en verrassen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *