Ontwerpbureau HaKa & F3-Visualisaties BV

Veelzijdig in bouwkundig ontwerp
Betrouwbaarheid, degelijkheid en creativiteit. Drie pijlers waarop de dienstverlening van HaKa rust. HaKa is een bouwkundig ontwerp- en tekenbureau met ruime ervaring in het ontwerpen en uitwerken van diverse soorten bouwprojecten. Door de jaren heen hebben wij een veelzijdige kijk gekregen op allerlei objecten tijdens het bouwproces. Met het door HaKa aangeboden dienstenpakket kunnen wij dan ook voldoen aan de meeste bouwkundige wensen en behoeften.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, detailhandel, architecten, aannemers, projectontwikkelaars en gemeenten. Die opdrachten lopen uiteen van het plaatsen van een dakkapel tot de realisatie van een compleet bedrijfspand. Niet alleen tekenwerk, maar ook de overige stappen in het bouwtraject kunnen wij u uit handen nemen.

 

Visualiseren om te verkopen
F3-Visualisaties verzorgt in heel Nederland presentaties van bestaand woningaanbod, nieuwbouwprojecten en bedrijfs onroerend goed. In opdracht van makelaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Ook particulieren weten ons steeds vaker te vinden wanneer zij een woning willen kopen of hun eigen woning willen verbouwen.

Wij zijn gespecialiseerd in 3D-visualisaties zoals 3D-plattegronden, 3D-doorsneden en impressies van zowel interieur als exterieur. Voor het maken van plattegronden, artist impressions en andere visualisaties gebruiken wij bouwtekeningen of schetsen, eventueel aangevuld met foto’s en andere projectinformatie. Samen met u bepalen wij hoe de stijl van de illustratie, de standpunten en texturen worden, zodat de sfeer van het project zo goed mogelijk tot uiting komt. Met als doel een afbeelding die verkoopt natuurlijk.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *