Onze leden

Onze leden zijn ondernemers, managers, directeuren en beleidsbepalers die veelal werkzaam zijn in Zuidwest Nederland maar ook daarbuiten. Zij zien de meerwaarde van het ‘Effectief Netwerken’ zoals ZB Netwerk dit voor ogen heeft. Op dit moment hebben wij meer dan 260 leden. Hieronder kunt u een overzicht terugvinden van onze leden met bedrijfsomschrijving.

Stefan Krijnen

WEA Zeeland
Stefan Krijnen

WEA Zeeland

Gaat voor zijn zakelijke opdrachtgevers voor het maximaal haalbare. Of het gaat om belastingzaken, bedrijfsoptimalisering, investeringen of samenwerking. Dat is onze missie. Toegankelijkheid, betrokkenheid en creativiteit zijn wat ons onderscheidt. U kunt ons altijd eenvoudig bereiken, we luisteren naar uw wensen en gebruiken al onze kennis en ervaring voor een oplossing die u verder helpt.

Peter Koeman

Pekaar & Partners
Peter Koeman

Pekaar & Partners

Pekaar & Partners is vooral werkzaam in het midden- en kleinbedrijf, de agrarische sector, de visserij en non-profit sector. Wij verzorgen de (controle van) jaarrekeningen, loonadministratie en fiscale aangiften van onze klanten. Daarnaast richten wij ons  ook op het verstrekken van bedrijfseconomische adviezen, het opzetten van de administratieve- en personele organisatie en het begeleiden van subsidieaanvragen.

0654712972

Roald Jonkman

Jonkman Opleidingen
Roald Jonkman

Jonkman Opleidingen

Joost d’Hondt

't Zusje
Joost d’Hondt

't Zusje

Heerlijk ongedwongen en avondvullend bourgondisch genieten voor een vast bedrag van €29,80. Dat is een avond bij ’t Zusje. Gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer en genieten van onze kleine gerechtjes, die je de hele avond kunt bestellen. Bij ’t Zusje ben je thuis. We bieden je een avond uit, zoals wij die zelf ook graag zien.

0115-728880

Anthonie Jacobse

Sauer & Oonk adviseurs& Notarissen
Anthonie Jacobse

Sauer & Oonk adviseurs& Notarissen

Adviseurs en Notarissen van deze tijd! Toegankelijk, Eigentijds, Resultaatgericht.

0118-418110
Edisonweg 2a, 4382 NW Vlissingen

Tomas Van Stappen

Flanders Investment & Trade
Tomas Van Stappen

Flanders Investment & Trade

Flanders Investment & Trade (FIT) is het agentschap voor investeringen en export van de Vlaamse overheid. Vanuit het kantoor in Den Haag helpt FIT Nederlandse bedrijven investeren in Vlaanderen en Vlaamse bedrijven exporteren naar Nederland. De dienstverlening situeert zich op het gebied van fiscaliteit, subsidies, locaties en HR. Ondernemers kunnen geheel gratis een advies op maat krijgen m.b.t. hun investeringsplannen.

 

Ronald van der Hart

Totaalbouw Zeeland
Ronald van der Hart

Totaalbouw Zeeland

Ronald heeft in ruim 20 jaar een enorm netwerk opgebouwd. Het hebben van een waardevol netwerk gaf hem het vertrouwen om midden in crisistijd een eigen bedrijf te starten.

In 2010 werd Totaabouw Zeeland b.v. opgericht. Totaalbouw Zeeand is gespecialiseerd in kasten op maat, interieurbouw, vloeren, RVS leuningen, systeemplafonds, hardglazen deuren en standbouw.

Service, korte lijnen en heldere communicatie staan hoog in het vaandel bij Ronald. Totaalbouw Zeeland kenmerkt zich door de veelzijdigheid van activiteiten en de grote diversiteit aan opdrachten. Doordat Ronald veel samenwerkt met andere bedrijven, is hij in staat om een totaalpakket met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te leveren aan de klant.

Omdat steeds meer particulieren Totaalbouw Zeeland wisten te vinden is In het voorjaar van 2014 een showroom in Vlissingen gerealiseerd en en onder de naam Kastenstudio Zeeland van start gegaan. Kastenstudio Zeeland levert o.a. schuifwanden, schuifwandkasten, draai- en vouwdeurkasten, inloopkasten, meubels, boekenkasten en deuren op maat.

In augustus 2018 was er de kans om fors uit te breiden en toen is Vloerenstudio Zeeland opgericht. Vloerenstudio Zeeland kent een breed assortiment laminaat-, parket-, pvc- en krukvloeren. Beide studio’s zijn gevestigd in het pand van Logus Bouwcenter in Vlissingen, wat voor een uniek one-stop-shopping concept zorgt.

Michel Kamphuis

Jouw Event Partners
Michel Kamphuis

Jouw Event Partners

Simone Sorgdrager

UWV Werkbedrijf Zeeland
Simone Sorgdrager

UWV Werkbedrijf Zeeland

Het team Werkgeversdienstverlening van UWV Zeeland is voor werkgevers het aanspreekpunt voor alle arbeidsmarkt gerelateerde vraagstukken. Bent u op zoek naar personeel, wilt u personeel werven in het buitenland, wilt u actuele arbeidsmarkt informatie, heeft u (arbeids)juridische vragen of wilt u mensen met een arbeidsbeperking een kans geven in uw bedrijf, dan bent u bij UWV Zeeland aan het juiste adres.

Rob van der Bijl

Polderdijk en Partners
Rob van der Bijl

Polderdijk en Partners

Polderdijk en Partners is een opleiding en trainingsbureau en innovatief in de ontwikkeling van ambities, mentaliteit en competenties. Wij richten ons daarbij niet alleen op kwaliteit en rendement, maar zeker ook op voldoening en plezier in werken. Wij hebben respect voor mensen en werken met passie aan uw organisatiedoelstelling.
De mens die wil leren, staat bij ons centraal. Wij helpen u anders tegen organisatievraagstukken aan te kijken.

Yvette Wissekerke

InZet
Yvette Wissekerke

InZet

Specialist op het gebied van duurzame inzetbaarheid, verzuim, inkomen, sociale zekerheid, casemanagement en conflicthantering.

Wij geven u financieel inzicht en beperken de risico’s van verzuim, Ziektewet en WIA door focus te houden op de belangen en wettelijke mogelijkheden van de werkgever samen met het toekomstperspectief van de werknemer.

Wij streven wij naar een organisatie met duurzaam inzetbare werknemers.

Herma van Weenen

ABN Amro
Herma van Weenen

ABN Amro

Arie-Geert Jongeneel

BSIEC
Arie-Geert Jongeneel

BSIEC

Mijn naam is Arie-Geert Jongeneel. Ik ben gecertificeerd PCM-trainer en eigenaar van het communicatietrainingsbureau BSIEC.

BSIEC verzorgt communicatietrainingen en workshops op maat, gebaseerd op het Process Communication Model® (PCM) dat zijn oorsprong kent in de Transactionele Analyse. PCM is een instrument dat door steeds meer bedrijven, instellingen en overheden wordt ingezet voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Wat is dan de meerwaarde van PCM? Met de kennis van PCM krijg je inzicht in de verschillende communicatie- en interactiestijlen en hoe je die effectief kan gebruiken om met iedereen goed te communiceren. Door echt in verbinding te komen met de ander, bouw je aan de relatie, word je succesvoller (in bijvoorbeeld het zaken doen) omdat je beter kan overtuigen, ook met mensen waar je eigenlijk geen klik mee hebt. PCM is ook een krachtig instrument voor het bevorderen van onderlinge samenwerking in teams of bij het aansturen van medewerkers. Weet wat werkt om mensen beter te laten functioneren. Daarnaast maakt PCM duidelijk hoe negatieve stress ontstaat en hoe je dat kan reduceren, zowel bij jezelf maar ook bij anderen in jouw omgeving. Door dit te weten en wat je kunt doen om mensen uit jouw omgeving datgene te bieden waar ze echt energie van krijgen en hen een boost geeft, komen ze tot betere prestaties. Kijk voor meer informatie over PCM op de website van BSIEC en lees daar wat PCM nog meer te bieden heeft.

Kort samengevat, haal meer uit jezelf, jouw onderneming, jouw medewerkers, ja uit iedereen waar je mee communiceert. Ervaar wat de kracht is van PCM door je op te geven voor een training. Op een inspirerende wijze verzorgt BSIEC trainingen die jou in staat stellen communicatief vaardiger te worden en daar elke dag weer veel plezier aan te beleven!

De branches waar BSIEC zich actief op richt zijn: Sales, Onderwijs, Zorg, HR, (management)teams en overheidsinstellingen, maar ook particulieren zijn welkom, want het is ook zo praktisch in je privé-omgeving, zoals gezinssituaties.

Rens Kesteloo

Kedu Polymers Industries B.V.
Rens Kesteloo

Kedu Polymers Industries B.V.

levert technische thermoplastische kunststoffen aan de kunststofverwerkende Industrie. Door nauwe samenwerking met onze toeleveranciers en u als klant leveren wij uitstekende kwaliteit die toegespitst is op uw product en productie. Voor speciale ontwikkelingen op het gebied van hygiëne leveren wij antibacteriële additieven die we in vrijwel elke kunststof kunnen toevoegen.

René Ruisaard

Capsnobel
René Ruisaard

Capsnobel

Hennie Bos

Lentewerk
Hennie Bos

Lentewerk

Re-integratieadviseur - Registerjobcoach
Ik ben een gedreven organisatietalent met een groot empatisch vermogen en een gezonde dosis humor. Als ervaringsdeskundige bied ik jou een platform om jezelf te profileren. Ik bereik resultaten door creatief te denken in oplossingen, mijn aanpak af te stemmen op de persoon en door kansen te creëren. Ik weet mensen te stimuleren om hun capaciteiten te benutten en zichzelf te ontwikkelen. Voor mij is elk probleem een uitdaging en moeten is willen.

Gertjan KruijsVoorberge

FactorKV
Gertjan KruijsVoorberge

FactorKV

FactorKV is een bureau dat anders is, anders denkt en anders doet. Vanaf de werkvloer – met de mouwen omhoog – helpen wij u met het realiseren van een betekenisvolle vernieuwing/ verbetering voor uw hele bedrijf. Samen op weg naar tastbare oplossingen en realiseerbare verbeteringen. Geen dikke rapporten, geen lange sessies. Juist door met humor en scherpte de creativiteit en kwaliteit van verschillende medewerkers te mobiliseren en te bundelen ontstaat er een beweging. Een beweging die verbindt, energie geeft en lef teweegbrengt. Een beweging die ruimte geeft om ‘vrij’ te kunnen ondernemen en succesvol te zijn en te blijven.

06-34341431

Frederik Wage

Zeeuwse Rabobanken
Frederik Wage

Zeeuwse Rabobanken

Als coöperatieve bank weten we dat je samen meer bereikt dan alleen, door mensen met elkaar te verbinden en kennis te delen. Als lokale Rabobanken zijn wij ook betrokken bij veel lokale initiatieven die een maatschappelijk-economisch toegevoegde waarde leveren.

Henk Nieboer

PVNED Holding BV
Henk Nieboer

PVNED Holding BV

De energiemarkt is altijd in beweging. Als producent, leverancier, grootverbruiker of netbeheerder wilt u natuurlijk de beste prijs voor uw energie. PVNED heeft de juiste expertise in huis om dit voor u uit handen te nemen.

Als klant van PVNED kunt u rekenen op een betrouwbare partner met specialistische kennis op het gebied van Balanshandhaving, Forecasting, Onbalanspooling, Inkopen en Verkopen van Energie.

PVNED werkt als onafhankelijke volledig erkende Programma Verantwoordelijke partij intensief samen met de landelijke Netbeheerder TenneT.

Door krachten te bundelen, besparen we samen op energie. Nu én in de toekomst.

Menno Kole

Zeeland Zakelijk
Menno Kole

Zeeland Zakelijk

Wekelijks verzamelt Zeeland Zakelijk actualiteiten, achtergronden en evenementen die relevant zijn voor het Zeeuwse bedrijfsleven. Dit wordt samengevat in de Zeeland Zakelijk Nieuwsbrief, die wordt gelezen door ruim 5.000 bedrijven, ondernemers, managers en instellingen in en rond Zeeland. Als bedrijf kun je hierin laagdrempelig participeren, zodat we ook jouw bedrijfsnieuws kunnen delen en ondernemend Zeeland jouw bedrijf beter kan leren kennen.

1 2 3 10