Op de fiets naar Zeeland na 5000 downloads

Remco Wevers, bestuurslid van het landelijke evenement Ride For The Roses is een uitdaging aangegaan met de Zeeuwse songwriter Josie uit Middelburg, die eerder bij ons optrad tijdens de netwerkbijeenkomst in skidôme Terneuzen. Bij 5000 downloads van de single Ride for the Roses dat zij componeerde voor Delta Ride for the Roses, zal Remco van Twente naar Zeeland fietsen. Bij 10.000 fietst hij de volgende dag terug. Een tocht van 700 kilometer in 36 uur tijd! De actie wordt ondersteund door bedrijven uit het hele land. Eén euro staat voor één download. De tussenstand is momenteel 2500 downloads.

De 43-jarige Remco Wevers verloor in 1999 beide ouders aan kanker. Remco: “Het liedje dat Josie componeerde, raakt me. Het beschrijft precies waar het om draait bij de ‘Ride for the Roses’. We herdenken de dierbaren die ons ontvallen zijn en denken aan iedereen die nog tegen kanker strijdt. We zijn met elkaar verbonden en hebben samen een droom. Een droom om kanker de wereld uit te krijgen.”

Wilt u de tocht naar Zeeland sponsoren en daarmee de Ride for the Roses en de prachtige single van Josie promoten? Maak dan een geldbedrag over naar 3167.30.203 o.v.v. Sponsoring KWF + emailadres. De single wordt dan als mp3 bestand via email naar u opgestuurd. Indien u het op prijs stelt kunt u daarbij een naamsvermelding krijgen via de sociale media (circa 11.000 volgers): [Bedrijf] sponsored #Remcoweversactie en single RidefortheRoses #Josie. Mail in dat geval even hoe u genoemd wilt worden: josiekmusic@gmail.com

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *