Op diverse fronten gekwalificeerd

10 jaar bestaan Caljouw Rademaker 037Caljouw-Rademaker Verhuizingen is een erkende verhuizer. Dit betekent onder meer dat wij door een externe instantie gecontroleerd worden op diverse veiligheidsaspecten. Hierbij kunt u denken aan controles op een geldige ARBO risico-inventarisatie, veiligheidskleding en bijvoorbeeld keuringen van de verhuiswagens, laadkleppen en verhuisliften. Deze erkenning is goed en vergelijkbaar met het ISO kwaliteitssysteem.

Daarnaast zijn de werknemers van Caljouw-Rademaker Verhuizingen allemaal in het bezit van een VCA-certificaat en is het bedrijf ook volgens deze veiligheidsnormen gecertificeerd.

Bij een verhuizing is een verhuisplan ook geen overbodige luxe. In de eerste plaats dient de klant zo weinig mogelijk overlast te hebben van de verhuizing en ten tweede zijn de medewerk(st)ers er mee gebaat als de verhuizing vlekkeloos verloopt.

De werkwijze van Caljouw-Rademaker bij bedrijfsverhuizingen is op altijd op maat gesneden. Samen met u stellen wij een draaiboek op, waarin al uw specifieke wensen zijn opgenomen.

Waar moeten bijvoorbeeld uw kantoorinventaris en uw voorraden in het nieuwe pand afgeleverd en opgebouwd worden? Waar en hoe komt uw machinepark te staan?

Maar ook aanvullende services kunnen wij in samenwerking met professionele partners voor u verzorgen, zoals het schoonmaken van het nieuwe of oude gebouw, het ontkoppelen en weer aansluiten van computerapparatuur.

 

Caljouw Rademaker Verhuizingen

Kuipersweg 23-25

4338 PH Middelburg

T. 0118-626649

E. info@caljouw-rademaker.nl

I. www.caljouw-rademaker.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *