Op zoek naar een collega projectleider

Patrick Remijnse startte ooit als BBL-leerling bij Paree. Hij werd er monteur en groeide door tot leidinggevend monteur, werkvoorbereider en inmiddels projectleider Industriële automatisering. Nu zoekt hij een collega projectleider.

“Bij Paree krijg je alle mogelijkheid om door te groeien. Veel collega’s doen dat dan ook. We hebben zoveel mooie projecten in het vooruitzicht, waardoor we er nog een projectleider bij kunnen gebruiken”, legt Patrick uit.

Wat doet een Projectleider Industriële automatisering bij Paree? “Je stuurt verschillende projectteams aan. Samen ga je aan de slag om een mooi product te maken. Het gaat dan bijvoorbeeld om intelligente besturingsinstallaties voor de foodindustrie. Denk aan automatisering van een productielijn in een fritesfabriek, waarvoor allerlei meet- en regelinstallaties ontworpen en geïnstalleerd moeten worden. Zo moet de grootte, temperatuur en verblijftijd van de frites geregeld worden, alsook detectie en reactie bij calamiteiten.”

Je moet zeker flink wat technische kennis en ervaring hebben? “Ja, maar je hoeft niet persé nu al projectleider te zijn. Ook als leidinggevend monteur of werkvoorbereider kun je bij ons instromen. We vinden het vooral belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Je moet als een spin in het web de belangen van de klant, engineers en technici bij elkaar brengen. Goede communicatie is daarbij van essentieel belang.”

Waarom zou ik de sprong naar Paree wagen, als ik nu een prima baan heb? “Waar zal ik eens beginnen? Het is ten eerste een stabiel bedrijf dat al 90 jaar bestaat. Het fijne is, dat het een familiebedrijf is. Hier loop je dus niet tegen star management aan, maar wordt er echt naar je geluisterd. Je hebt zo’n 165 enthousiaste collega’s, echte vakmensen, die iedere dag weer met enthousiasme aan de slag gaan om samen mooie producten te maken. Dat merk je echt.”

Waar geniet je zelf het meest van? “Dat we als Zeeuws bedrijf echt van toegevoegde waarde zijn voor internationale bedrijven. We denken met ze mee, zorgen dat hun installaties aan alle eisen en gemakken voldoen en zo duurzaam mogelijk werken. Het leuke is, dat je het resultaat in het dagelijks leven continu tegenkomt. Als ik frites van Lamb Weston, tafelzuur van Van Der Kroon Food Products of Chiquitabananen van Kloosterboer voorbij zie komen, denk ik ‘Kijk, daar hebben wij ons steentje aan bijgedragen.’ Dat is leuk.”


Paree B.V.

Werrilaan 8
4453 CC ‘s-Heerenhoek

Werken bij Paree B.V.
www.werkenbijparee.nl

Redactie: Kim de Booij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.