Opening kantoor ZIJ & ZIGZAG

De tijd vliegt voorbij in ons kantoor ZIJ & ZIGZAG. Inmiddels zijn we al zes maanden bezig om het kantoor voor vrouwelijke ondernemers uit te bouwen tot de place to be voor onderneemsters met groei-ambitie. Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie al. Dan staan we hopelijk een paar weken in de relaxstand.
Maar zover is het nog niet. Er staat nog iets moois te gebeuren: de officiële opening van het kantoor ZIJ & ZIGZAG op donderdag 5 juli aanstaande. We hopen natuurlijk dat er veel belangstelling is om dit mooie moment mee te vieren.
De inloop en kennismaking met de onderneemsters die al werken vanuit het ZIGZAG-kantoor start om 14.00 uur. Rond 16.00 uur vieren we met elkaar de opening. De rode draad van de opening is zichtbaarheid: onderneemsters in Zeeland laat je zien en van je horen.

Monique Schoonen, directeur van Omroep Zeeland, zal een korte inspirerende speech geven over het belang van vernieuwend ondernemerschap en het jezelf op de kaart zetten. Er zijn natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes inclusief een muzikaal optreden van Marjon van Iwaarden.

Ben je erbij? Iedereen is van harte welkom: mannen en vrouwen!
Mail je aanwezigheid even aan: ehilgers@zeelandnet.nl

Tekst: Stichting ZIGZAG (Stichting Zeeuwse Innovatie Groep / Zeeuwse Aanjaag Groep)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *