Flexibiliteit met behoud van vakmanschap

De havenlogistieke dienstverlener C-Port is met recht thuis in de haven. Het bedrijf, met vestigingen in Vlissingen en Moerdijk, biedt  zijn opdrachtgevers optimale flexibiliteit en vakmanschap. “Hiervoor hebben wij ruim 150 gespecialiseerde havenlogistieke medewerkers in dienst die bovendien direct inzetbaar zijn.”

Moderne arbeidsflexibiliteit
Roel Latuheru, general manager, wijst op het onderscheidend vermogen van C-Port. “Al deze 150 medewerkers hebben wij in vaste dienst. Wij bieden hen een goed en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en vakgerichte scholing. Hiermee komen wij tegemoet aan de behoefte van onze opdrachtgevers: wij zorgen voor veerkracht in de havens. Gelijktijdig voldoen we aan de wensen van de sociale partners met onze werkwijze. Deze flexibiliteit gaat immers niet koste van de werkzekerheid van onze vaste medewerkers. Het is een moderne vorm van arbeidsflexibiliteit, waarbij vakmanschap, productiviteit en flexibiliteit hand in hand gaan.”

Hoge productiviteit
De medewerkers van C-Port zijn lbo en mbo geschoold. “Zij zijn actief op het brede terrein van laden en lossen binnen de havenlogistiek. Door hun kennis en werkervaring kunnen zij direct aan de slag. Dit betekent hoge productiviteit want opdrachtgevers zijn geen dure tijd kwijt met het inwerken van onze mensen.”

Projecten of detacheren
De dienstverlening van C-Port kent twee pijlers. “Wij detacheren havenlogistieke medewerkers. Dat kan voor een dag, een week of langer, al naar gelang de wensen van onze opdrachtgever. Daarnaast is het  mogelijk om complete projecten aan ons uit te besteden.”

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.