Over ons

Zeeland Business is ruim 35 jaar geleden begonnen als een Zeeuws zakenblad voor managers en ondernemers inmiddels geëvolueerd naar een veelzijdig communicatie-, (live) marketing- en mediabedrijf waarin het verbinden van personen en het delen van kennis en inspiratie centraal staat. Wij richten ons met name op het B2B segment in Zeeland. Via ons adviesbureau, alsook het aanbieden van jouw zichtbaarheid via onze eigen ZB community kunnen wij jouw bedrijf voorzien van een volledige content marketing strategie online en offline, zoals print en events.

Binnen de ZB Community vallen onze eigen ondernemersnetwerk, printuitgaven, website, social media een veelvoud aan zakelijke thema gerelateerde live en online events. Via onze evenementen kunnen zakelijke bezoekers kennis en inspiratie opdoen op basis van diverse thema’s of fases van hun bedrijven. Daarnaast kan worden gewerkt aan het verstevigen en verder uitbreiden van hun eigen netwerk. Jouw bedrijf kan ook werken aan de naamsbekendheid via het sponsoren van een van de thema gerelateerde evenementen. Zeeland Business inspireert en verbindt ondernemers en maakt bedrijven zichtbaar door middel van het aanbieden van een ondernemersplatform via magazine, zakelijke events, digitale media en advies.

Media
Media als middel om je naamsbekendheid te laten groeien? Het werkt!
Wij delen kennis, noviteiten en inspiratie via ons mediaplatform en aanvullende producten zoals: printmedia, website, social media en onze wekelijkse nieuwsbrieven. Via onze mediakanalen kunnen wij ondersteunen in het behalen van je communicatie- en marketingdoelstellingen, zoals meer zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Events
Zeeland Business organiseert onder het eigen label verschillende evenementen op basis van een thema of doelstelling. Denk hierbij aan evenementen rondom de Zeeuwse arbeidsmarkt, internationaal ondernemen, of Zeeuwse familiebedrijven.

Jouw event?
Waarom opnieuw het wiel uitvinden als deze al bewezen effectief rolt? Zeeland Business heeft met ruim twaalf jaar ervaring en ongeveer vijfendertig evenementen per jaar veel ervaring in het succesvol organiseren van verschillende evenementen. Hierdoor hebben wij blauwdrukken liggen van mooie concepten, welke zo in te passen zijn voor een event richting jouw doelgroep. Een evenement op maat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheid. Daarbij kun je ervoor kiezen om via onze community jouw evenement te promoten en je doelgroep te bereiken of onze expertise in te zetten voor eigen evenementen.

Dit is wat wij onder andere voor jou kunnen betekenen:

  • Jouw netwerk uitbreiden
  • Zichtbaarheidsadvies geven
  • Commercieel advies geven
  • Evenementen organiseren. Denk aan: open dagen, relatiedagen, congressen, conferenties of productlanceringen.