Paree BV: Totaaloplossingen in ICT en Telecom

Zeeland Business Magazine 5-2012 is uit. De volledige versie is vanaf september 2012 hier digitaal te bekijken. We lichten alvast een tipje van de sluier op met de coverstory over Paree BV Electro-Telecom.
Wie niet wil wachten kan eenmalig een gratis exemplaar van ZB Magazine opvragen via backoffice@zeelandbusiness.nl. Door lid te worden van Zeeland Business Netwerk ontvang je overigens automatisch alle edities!

Via internet op iedere plaats, op ieder moment de beschikking hebben over bedrijfseigen hardware, software en gegevens; wat enige jaren terug nog onmogelijk leek, is nu de dagelijkse praktijk van tal van ondernemers. Paree B.V. uit ’s-Heerenhoek is als goud business partner van KPN nauw betrokken bij de introductie van de MKB Werkplek bij ondernemers. “Hiermee bieden wij een zorgeloze en optimaal beveiligde werkplek op maat.”

Paree is een begrip in Zeeland. Het bedrijf, met circa 130 medewerkers, adviseert, assembleert, programmeert, installeert en onderhoudt installaties op het gebied van industriële automatisering, elektrotechniek, branddetectie, telecom, IT en beveiliging. In deze opsomming schuilt de kracht van dit Zeeuwse familiebedrijf. “Wij bieden onze klanten totaaloplossingen. Onderscheidend daarbij is dat wij alles in eigen huis hebben: specialistische kennis, kwaliteitsproducten en service & onderhoud. Dit zogeheten ‘one stop shopping’ concept werkt prettig voor ondernemers; één telefoontje is voldoende om zaken geregeld te krijgen”, legt commercieel manager Sjaak Blok uit.

Totaaloplossingen
De opdrachtgevers van Paree zijn zo breed en veelzijdig als het Zeeuwse MKB zelf. “In een regio als Zeeland is het vanzelfsprekend dat je je als organisatie breed oriënteert. Wij willen iedereen, ongeacht de branche, kunnen bedienen. Zo werken wij voor zowel zzp-ers als multinationals, zorginstellingen, industriële bedrijven en banken”, vult Rob van Oosten, manager Telecom – IT -Beveiliging aan. “Groot of klein, wij bieden compleet werkende oplossingen. En mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan hebben onze klanten toegang tot onze 24×7 service- en onderhoudsdienst.”

KPN Goud Business Partner
In de keuzes die Paree maakt, is kwaliteit een kenmerkend uitgangspunt. Om die reden is het bedrijf inmiddels al bijna 25 jaar business partner van KPN. Omar Benameur, directeur Software Online & MKB Werkplek bij KPN onderstreept het belang van deze samenwerking. “Paree heeft een ijzersterke naamsbekendheid. Dat is het resultaat van de jarenlange prestaties op het gebied van kwaliteit, professionaliteit en dienstverlening. Dit sluit nauw aan bij de filosofie van KPN. Paree is een gedegen en betrouwbare partner, zowel voor het Zeeuwse bedrijfsleven als voor ons als leverancier van vaste en mobiele telefonie en ICT-diensten.”

MKB Werkplek
Benameur en Van Oosten signaleren een verschuiving in de behoeften van ondernemers. In plaats van het apart afnemen van diensten als telefonie en internet, kiezen zij steeds vaker voor totaaloplossingen voor ICT en telefonie. “Het MKB heeft in toenemende mate behoefte aan flexibiliteit. Op elk willekeurig apparaat, op ieder moment waar dan ook kunnen werken wordt hoe langer hoe meer de standaard. Ons antwoord is de MKB Werkplek. Hiermee beschikken ondernemers over een complete ICT-dienst inclusief internetveiligheid, back-up van bestanden, een professioneel Microsoft Office-pakket en hulp op afstand. Prettig is bovendien dat de maandelijkse ICT-kosten hiermee heel inzichtelijk zijn en goed beheersbaar blijven”, aldus Benameur.

Vertrouwen
Van Oosten is enthousiast over deze nieuwe dienst van KPN. “In vrijwel iedere organisatie is goedwerkende ICT van levensbelang. Daar komt bij dat het vertrouwen in hosted diensten de laatste jaren enorm is toegenomen. Ondernemers realiseren zich dat het bewaren van gegevens in een optimaal beveiligd datacentrum van KPN stukken veiliger is dan de ouderwetse server en back-up op het kantoor van de directeur. Met de MKB  erkplek kopen ondernemers professionele ICT. Het voordeel is bovendien dat het aantal werkplekken heel eenvoudig te vergroten of verkleinen is, de software steeds volledig up to date is en er geen verdere investeringen nodig zijn. Werken waar en wanneer je wilt; thuis, op kantoor of een zomers terrasje; wij maken het mogelijk.”

 

Paree BV Elektro – Telecom
Werrilaan 8, 4453 CC ’s-Heerenhoek
T: 0113 352 440  E: info@paree.nl
I: www.paree.nl  www.werkenbijparee.nl

 

 

 

 

MKB Werkplek
Met de MKB Werkplek beschikt u, voor een vast bedrag per maand, over een complete ICT-dienst inclusief internetveiligheid, back-up van bestanden, een professioneel Office-pakket (waaronder Word, Excel en PowerPoint) en hulp op afstand. De MKB Werkplek is verkrijgbaar in drie varianten waarbij u, desgewenst, kunt kiezen voor locatie-onafhankelijk werken. Met een desktop, laptop of tablet logt u dan overal veilig in en werkt u in de vertrouwde Windows-omgeving. Thuis, onderweg of op kantoor.

 

Glasvezel
Glasvezel is razendsnel, uiterst betrouwbaar en biedt overal dezelfde hoogwaardige kwaliteit. De opkomst van nieuwe applicaties en diensten over internet vraagt om een bedrijfsnetwerk dat klaar is voor de toekomst. Op die manier kunt u de continuïteit van uw bedrijf op de lange termijn waarborgen. U kunt tegelijkertijd gebruikmaken van verschillende toepassingen. Diverse diensten zoals pinnen, videoconferencing, beeldtelefonie of camerabewaking functioneren aanzienlijk sneller en beter met één glasvezelaansluiting.

 

Mobiele telefonie
Onderweg, in het buitenland, op kantoor óf thuis. Steeds vaker hebben medewerkers de behoefte om te werken waar en wanneer zij dat willen. De communicatiebehoefte van uw medewerkers verschilt bovendien per persoon en verandert van tijd tot tijd. Het is lang niet altijd duidelijk of de mobiele abonnementen hier naadloos op aansluiten. Met een mobiele scan kunnen wij u adviseren over het meest optimale voice- en/of data- abonnement voor uw gsm, smartphone of tablet.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.