Parkeren met de t-tag in parkeergarages in Zeeland wordt fors goedkoper!

Goes, 26 mei 2014

Veel klanten van Movenience maken op dit moment al gebruik van de t-tag om te parkeren in de parkeergarages in Terneuzen, Middelburg of Vlissingen. Om nog meer klanten van dit comfort te laten profiteren, verlaagt Movenience vanaf 1 juni 2014 de abonnementsprijs voor het parkeren met de t-tag in parkeergarages in Zeeland.

Tot op heden bedroeg de abonnementsprijs € 0,75 per maand per geselecteerde garage. Vanaf 1 juni a.s. kunnen abonnementhouders in alle aangesloten parkeergarages van deze dienstverlening gebruikmaken voor een vaste totaalprijs van € 0,75 per maand (€ 9,- per jaar).

De t-tag is een compact elektronisch apparaatje dat tegen de voorruit van de auto wordt bevestigd. Parkeren met de t-tag biedt abonnees betaalgemak. Een parkeerkaartje is overbodig en kan dus ook niet meer kwijtraken, wachten in de rij bij de betaalautomaat behoort tot het verleden en kleingeld, pinpas of opgeladen Chipknip zijn niet meer nodig. Met een t-tag aan boord gaat de slagboom bij het uitrijden van de parkeergarage automatisch open!

De t-tag registreert de parkeertijd en het verschuldigde parkeergeld wordt, net als de tol voor de Westerscheldtunnel, automatisch van het prepaid tegoed afgeboekt. Periodiek ontvangt de abonnee per post of mail een gebruiksoverzicht, waarop de parkeertransacties overzichtelijk gepresenteerd staan. Deze transacties zijn ook 24 uur per dag te raadplegen door in te loggen op het ‘mijn Movenience’ gedeelte  van de website van Movenience. Speciaal voor de smartphone is recent de mobiele website ontwikkeld. Op deze mobiele website, die er op de smartphone uitziet als een app, zijn de laatste 5 transacties en het actuele prepaid tegoed te raadplegen.

Naast de parkeergarages ‘Geere’ en ‘Kousteensedijk’ in Middelburg is deze t-tag betaalservice ook beschikbaar voor de parkeergarages ‘De Fonteyne’ en ‘Scheldeplein’ in Vlissingen en in de garages ‘Oostkolk’ en ‘Theaterplein’ in Terneuzen.
 
Movenience B.V.
Movenience B.V., het bedrijf achter de t-tag, m-tag  en e-tag is een dochteronderneming van de N.V. Westerscheldetunnel en is gevestigd in Goes. Movenience biedt haar ruim 52.000 klanten comfort in mobiliteit door het aanbieden van auto- en motorgerelateerde diensten die met de t-tag, m-tag en e-tag afgerekend kunnen worden. Hiervoor beschikt Movenience over een uniek geautomatiseerd transactieverwerkingssysteem, waarmee naast de verwerking van transacties en bijbehorende betalingen ook het klantenrelatiebeheer door de eigen klantenservice wordt uitgevoerd.

 

 

2 reacties

  1. Geachte heer/mevr.

    Zijn er al plannen om de de parkeergarages in Goes toegankelijk te maken voor de t-tag ?
    Zie niet zo veel verschil met de garages in Middelburg of Vlissingen.

    Met vriendelijke groet, Ab de Jongh

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.