Partner in ondernemen

Als u schade heeft en daarvoor verzekerd bent, krijgt u van de verzekeraar een uitkering. Dat is mooi, maar blijft de rol van de verzekeraar daartoe beperkt?

Steeds meer worden verzekeringsmaatschappijen een partner van de ondernemer, met als gezamenlijk doel de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Dus inderdaad: schade vergoeden als dat nodig is. Maar ook: de schade zo beperkt mogelijk houden. En nog beter: het risico op schade zo veel mogelijk beperken.

Een groot deel van de branden in bedrijfspanden wordt veroorzaakt door een defect in de elektrische installatie. Een regelmatige elektra-keuring kan veel ellende voorkomen. De verzekeraar kan daar een rol bij spelen door afspraken te maken met keuringsbedrijven. Hierdoor blijft het voor de ondernemer betaalbaar om een keuring te laten doen.

Maar ook op andere gebieden kan de samenwerking lonen. Als u als ondernemer arbeidsongeschikt wordt, wilt u zo snel mogelijk weer aan het werk. Maar hoe doet u dat en wie kan u daarbij begeleiden? En als uw bedrijf getroffen wordt door een calamiteit, hoe kunt u dan zo snel mogelijk weer aan de slag?

Allemaal vragen waar u nu misschien niet bij stil staat. Maar neem er eens even de tijd voor en vraag uw adviseur hierover mee te denken.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *